Deschide Cufarul cu povesti!

TOTUL DESPRE MAME

 

Copilul tău are între 6 şi 11 ani şi iubeşte poveştile? Este cumva unul dintre fanii lui Habarnam? Atunci este musai să veniţi împreună sâmbătă  la Librăria Bastilia, să deschideţi Cufărul cu poveşti.

 

La Atelierul de lectură şi teatru, susţinut de Daniela Mişcov şi Magda Condurache, pentru copii şi părinţi, se vor povesti câteva aventuri de-ale lui Habarnam, eroul lui Nikolai Nosov, în Oraşul Soarelui. Toate coincidenţele cu realitatea şi asemănarea lui Habarnam cu un copil adevărat din zilele noastre sunt neîntâmplătoare, într-o poveste despre nevoia de vise şi lupta zilnică pentru a le înfăptui, cu perseverenţă şi trudă. Temă nu numai pentru copii, ci şi pentru noi, adulţii.

 

În partea a doua, dedicată improvizaţiilor teatrale şi jocurilor creative, copii vor explora întrebuinţări posibile şi neaşteptate ale unor obiecte fantastice din poveste: un covor fermecat, o pereche de cizme de şapte leghe, o tichie care te face invizibil. Dar, mai ales, vor vedea ce ar putea face azi cu o baghetă magică pe care nu numai Habarnam şi-o doreşte cu ardoare, ci orice copil din lumea aceasta.

 

Înscrierile se fac la telefon 0756 158 764 – Librăria Bastilia sau 0724 55 41 99 – Artelier D.

 

Detalii despre program putei găsi pe site-ul Artelier D

 

Ce: Atelier de lectură şi teatru

Unde: Librăria Bastilia, la mansardă, Piaţa Romană nr. 5, București

Când: sâmbătă 17 şi 24 martie 2012, ora 11.30

Pentru cine: copii între 6 şi 11 ani (nr. maxim de locuri 15)

Intrare: 7 lei

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa