De 1 iunie la Ferma Animalelor

TOTUL DESPRE MAME

Tumbe în aer, plimbări cu poneiul, lapte proaspăt, animăluţe si alte activităţi ludice au marcat acest 1 iunie pe care l-am petrecut alături de câteva dintre cititoarele noastre dragi.

Aşa cum probabil că ştii, acum ceva timp am invitat mămicile la un concurs  în urma căruia ne pregăteam să petrecem şi să ne distrăm la Ferma Animalelor, un mini zoo cu animale domestice şi cu multe activităţi haioase pentru cei mici.

Ne-am strâns cu mic cu mare şi am pornit către paradisul în care animalele se lasă mângâiate şi în care ţi-e mai mare dragul să mergi de la ţarc la ţarc şi să vezi ce prieten care nu cuvântă te mai aşteaptă. Astfel, micuţii s-au jucat cu oi, capre năzbâtice şi pofticioase la pufuleţi, ponei făloşi, iepuraşi super pufoşi, porci şi porcuşori super simpatici, struţi aroganţi, măgari şi cu toate înaripatele mai mult sau mai puţin gălăgioase.

Deşi nepărtaşă la punctele de interes pentru vizitatori, nici pisica de la fermă nu a rămas nemângâiată. Ba mai mult, la un moment dat acaparase toată atenţia celor mici în ciuda ghearelor neastâmpărate pe care nu se sfia să le folosească.

Aproape toate animalele au atras curiozitatea celor mici, dar şi mângâieri din partea acestora, bine, mai puţin în cazul aricilor şi  a porcilor mult prea agitaţi pentru a-i prinde la o sesiune de răsfăţ. Pe lângă animalele simpatice şi cuminţi foc, micuţii au mai găsit şi alte surse de distracţie.

Una dintre acestea a fost trambulina pe care au ţopăit şi pe care au făcut figuri ca adevăraţi maeştri ai aerului. Apoi au trecut la leagăne şi la alergat pe gazonul proaspăt tuns. Toate astea ca să ajungă la punctul culminant al zilei: plimbarea cu poneiul. Iniţial un pic temători, cei mici reveneau de la plimbare simţindu-se ca adevăraţi cowboy. După atâta alergătură, micii fermieri s-au retras la umbră pentru o sesiune de colorat.

Aici au socializat ca oamenii mari discutând despre nuanţe, animalele pe care le colorau cu grijă, dar şi despre alte probleme stringente ale societăţii. Când s-au pus la masa de lucru, a început dezlănţuirea creativitaţii, dar cele mai fascinante au fost discuţiile celor mici şi frumoasa interacţiune şi grija pe care începuseră să şi-o poarte după doar câteva ore de joacă.

Cu greu i-am mai luat de la Ferma, micuţii nearătând semne de oboseală sau de plictiseală. Nu ştim dacă de vină e laptele proaspăt de la fermă, fascinaţia pentru animale sau dragul de distracţie. Într-un final a trebuit să plecăm şi în aceeaşi voioşie gălăgioasă am plecat înapoi către ferma oraşului.

Echipa Totul despre Mame s-a distrat bine, bine alături de cititoare şi de micuţii acestora şi abia aşteptăm o noua ediţie de ieşiri la aer curat şi la orice prilej de socializare.

Multe poze frumoase cu toate momentele importante de la eveniment poţi vedea mai jos şi ţinem să mulţumim fotografelor noastre pentru răbdare şi pentru nişte cadre de vis, echipa Uncle Jeb StudioApropo, dacă vrei vreodată poze minunate, poţi să apelezi cu încredere la ei, se pricep, nu glumă.

De asemenea, mulţumim şi echipei de la Ferma animalelor pentru găzduire, lapte proaspăt şi pentru tot. 🙂

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa