„Cum să-i creşti stima de sine”

TOTUL DESPRE MAME
parenting urania cremene

parenting urania cremeneA doua conferinţă de parenting cu Urania Cremene & Lumea lui MOMO din cadrul proiectului „Vreau să cresc, să te pot creşte”

Stima de sine este cel mai important ingredient pentru reuşita în viaţă! Încrederea în forţele proprii și certitudinea valorii personale fac diferenţa între excelență şi mediocritate, între satisfacţie față de viaţă şi continuă frustrare. Iar noi, părinţii, suntem direct responsabili de creşterea stimei de sine a copiilor noştri.

Dar cum facem asta fără să ne lăudăm copilul, fără să-l urcăm pe podium, să-i punem coroniţa sau fără să-i recompensăm doar succesul?

La cererea părinţilor, Urania Cremene, Master Trainer & Coach, împreună cu Lumea lui MOMO, vă invita la o nouă Conferinţă cu Parenting cu tema „Cum să-i creşti stima de sine”. Evenimentul va avea loc miercuri, 29 Mai, la Librăria Bastilia, începând cu ora 18.00.

 

Ai cel puţin 5 motive pentru a fi unul dintre părinţii din sală:

– Afli care este diferenţa între stima de sine, imaginea de sine şi mândria egocentrică.

– Înţelegi care sunt rădăcinile motivaţiei interne şi beneficiile acesteia.

– Îţi faci o idee clară despre cum şcoala şi societatea încurajează la copil motivaţia externă.

– De ce top performerii au încredere în ei şi care le sunt convingerile.

– Care sunt tehnicile pentru a creşte stima de sine, contrar a ceea ce multe manuale de parenting, psihologi şi cadre didactice susţin.

 

Cui se adresează evenimentul?

Evenimentul se adresează în egală măsura părinţilor în devenire, tinerilor părinţi, celor care au deja copii preadolescenţi şi adolescenţi, şi nu în ultimul rând bunicilor, bonelor şi cadrelor didactice din şcoli şi grădiniţe.

Conferinţa se bazează pe metodologia dezvoltată de către Jody Johnston Pawel, a doua generaţie de experţi în parenting din SUA, după 40 de ani de cercetare aprofundată. Cunoscută şi sub numele Parent’s Toolshop, metodologia se bazează pe oferirea a 100 de tehnici de parenting care se susţin reciproc, pentru prevenirea şi ameliorarea comportamentelor nedorite ale copiilor. Urania Cremene deţine din 2010 licenţa exclusivă a acestei metodologii în România şi Europa de Est.

Toți părinţii care au participat la workshopurile de parenting ale Uraniei au spus că punerea în aplicare a cunoştinţelor dobândite a avut un impact evident în modificarea comportamentului copilului/copiilor lor şi în îmbunătăţirea relaţiei părinte-copil.

 

CE? Conferinţă de parenting cu tema „Cum să-i creşti stima de sine”, cu Urania Cremene, Master Trainer & Coach

CÂND? Miercuri, 29 mai, 18.00-20.30

UNDE? Librăria Bastilia (Mansardă), Piaţa Romană

CÂT? 60 de lei

Preţ promoţional pentru înscrierile care au loc până la data de 15 mai 2013: 50 de lei/persoana!

Înscrierile se fac la [email protected] şi se confirmă odată cu efectuarea plăţii. Plata se poate face cash la sediul Lumea lui MOMO din Str. Grigore Cobălcescu nr. 51, sector 1 sau online pe site-ul www.iabilet.ro, în limita locurilor disponibile.

Detalii la telefon: 0723.565.113 sau 0734.397.375

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa