Cum ne distrăm în weekend-ul copiilor?

TOTUL DESPRE MAME

De 1 iunie nu stăm în casă! Deși prognoza meteo nu e deloc încurajatoare pentru weekend-ul mult așteptat de toți copiii, nu dezarmați, căci avem pentru voi multe idei de petrecut Ziua Copilului.
Luați un pix și o foaie de hârtie, o hartă a Bucureștiului și organizați-vă pentru weekend-ul cel mai așteptat din an de cei mici, și nu numai. Iar partea bună a Zilei Copilului din acest an este că puteți sărbători triplu, începând de vineri, 31 mai odată cu Festivalul Țara Copiilor de la la Clubul ȚăranuluiProgramul atelierelor și al pieselor de teatru pentru copii poate fi găsit pe pagina de facebook a festivalului.

Muzeul Taranului Roman  

Sâmbătă, 1 iunie

De la ora 10.00

Petrecerea brioșelor în grădina minunilor

Invitația la petrecere vine de la Lumea lui MOMO, în Grădina Verona de la Cărturești, unde cei mici vor învăța să prepare și să decoreze brioșe fermecate după o rețetă secretă a mătușii Grațiela. Apoi, vor participa la piesa de teatru „Alice în sufrageria minunilor”, un spectacol interactiv și jucăuș. Iar la final vor degusta brioșele preparate chiar de ei și vor savura limonadă delicioasă.

Locurile sunt limitate dar vă puteți înscrie la adresa de mail: [email protected]

Intrarea este 20 de lei și include o limonadă proaspătă cu mentă, brioșe și participarea la tombola cu premii în cărți. 

lumea lui momo

 

De la ora 11.00

 “Copilărie pentru toţi”

Gașca Zurli susține Fundaţia HHC România într-un spectacol  dedicat copiilor instituţionalizaţi. Personajele zurlii, Clopoţel, Zdăngănel, Truli, Fetiţa Zurli, Zâna Bună şi ATnti  Prezentatoarea vor susţine artiştii care urcă pe scenă şi îi vor antrena pe copii în jocuri pline de veselie. Evenimentul are loc în AFI Palace Cotroceni și este deschis publicului. Îi mai puteți găsi pe cei de la Zurli și în alte centre comerciale accesând programul lor de sâmbătă aici.

 “Ziua în care a fugit somnul”

În alt colț al Bucureștiului, adică la Muzeul Satului, actorii Teatrului Zurli – teatru pentru copii  încing jocuri distractive alături de Virgil Ianțu care va citi povestea “Ziua în care a fugit somnul”.

 

 

Duminică, 2 iunie

De la 10.30

Spectacol 3 în 1 Peter Pan și Tinkerbell

Artiștii de la MiniArtShow recomandă acest tur de forță creativ copiilor între 2 și 7 ani. El va începe la ora 10.30 cu un program de animație la ora 11.00 începe spectacolul « Peter Pen și Tinkerbell”, iar la 11.30 începe atelierul de creație unde copiii vor face comoara piraților.
Evenimentul va avea loc pe terasa Satya, costă  50 lei, iar înscrierile se fac la [email protected].

 

 

De la 12.30

Noapte bună

Trupa de teatru Hopa Trop  vă așteaptă, ca în fiecare ultim weekend din lună, la spectacolul non-verbal însoțit de muzică live pentru copiii cu vârste între 2 și 4 ani.

Spectacolul este la Clubul Taranului, în Festivalul Țara Copiilor și biletul costă 20 lei de persoană, iar al doilea adult din familie va putea asista la piesă gratuit.

 

 

La mulți ani, dragi copii!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa