Cele mai noi tendințe în fitness, pentru amatori și profesioniști, vor fi prezentate la București

TOTUL DESPRE MAME
Convenția Internaţională de Fitness

Trei dintre cel mai bine cotați traineri internaționali în materie de fitness vor fi prezenți la București, pe 22 și 23 aprilie, în cadrul Convenției Internaționale de Fitness.

Evenimentul, care se va desfășura la RIN Grand Hotel, va aduce în fața iubitorilor de mișcare cele mai apreciate și populare concepte ale industriei: Fight Club (Anglia), Body Art (Germania), SFT (Grecia), Kangoo Jumps (Elvetia), Steel programes (Argentina), Functional Shape (Romania), Corex, Zumba, Aqua Shape, Indoor, Cycling, Ultimate Pilates (Romania), Limitless (Romania), Rebound și altele.

Cursurile sunt dedicate atât amatorilor, cât și profesioniștilor din domeniu, instructorilor care pot deprinde ultimele tehnici în materie de fitness de la antrenori internaţionali de renume.

Ți-i enumerăm doar pe trei dintre ei: Sasha Oshkin – Rusia, Alessandro Oliveri – Italia și Troy Dureh – Marea Britanie.

Sasha Oshkin – Rusia

Presenter internațional, coregraf de street dance, dansator, actor, model stilist, creator al propriului stil “Aero New Style”, câștigătorul competiției internaționale “Rookie of Russia 2017”, câștigător al “Mentos Dance”, al premiului “Fitness Professional 2008 – Alegerea publicului”, membru al unei celebre tupe de break-dance “FreezOut”, unul dintre fondatorii, coregrafii si dansatorii proiectului “Jack’s GARRET”. Printre clasele prezentate se numără: Aero New Style, Step New Style sau House Dance for All.

Alessandro Oliveri – Italia

Alessandro este unul dintre presenterii de top din Italia, participând la Convenții în întreaga Europă, încă din anul 2000. Alessandro are peste 14 ani de experiență în industria fitness-ului și în tot acest timp a creat diverse programe de antrenament.
Este organizatorul uneia dintre cele mai mari Convenții din Italia, “One Fitness Convention”.

În cadrul Convenției Internaționale de Fitness 2017 de la București, Alessandro Oliveri va susţine clase precum Step’n Action, Function-ale sau Fusion.

Troy Dureh – Marea Britanie

Troy este in prezent unul dintre instructorii de fitness de top din UK, cu o experiență de peste 14 ani în domeniu. El susţine masterclass-uri în faţa a mii de oameni la Convenții din întreaga lume. FIGHT-KLUB™ BAG BOX 1, FIGHT-KLUB™ BAG BOX 2 si FIGHT-KLUB™ KHAI-BO sunt clasele cu care  Troy Dureh îi va pune la încercare pe participanții Convenției de anul acesta din București.

Convenția Internațională de Fitness este organizată în parteneriat cu: Power Bar, Borsec, Reebok, Escape Fitness, Solaris, Forma She Fitness,  Men` s Health, Shape, Psychologies,  Viva.

Detalii despre speakerii convenției, program și înscrieri aflați de pe pagina oficială a organizatorilor, Fitness Scandinavia School.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa