Ce facem în week-endul 9-10 noiembrie?

Delia Grigoroiu
Agenda ateliere copii Totul despre mame

Agenda de week-end ne spune că…

Dacă week-endul acesta se anunță festiv și onomastic și aveți în plan să îi sărbătoriți 3 zile și 3 nopți pe Mihail și Gavril, noi vă urăm „La mulți ani!” și vă facem cadou câteva idei de ateliere frumoase pentru sărbătoriți. Iată mai jos agenda de week-end:

Sâmbătă, de la ora 11.00

Eveniment aniversar „Casa păpușilor”, Lumea lui Momo

E week-end aniversar și la Lumea lui Momo care a împlinit 2 ani de existență chiar zilele trecute și care a pregătit în paralel 3 ateliere creative, simpatice și distractive de meșterit păpuși, jucărioare și marionete, fiecare împărțit pe câte o grupă de vârstă: 2-3 ani, 4-6 ani, 7-13 ani. Fiecare copil va meșteri câte un model unic de păpușă, jucărie sau marionetă.
Apoi, din fire, ațe și textile colorate, accesorii de tot felul, mărgeluțe, nasturi și alte sclipicioase, hârtie sau carton, flori naturale sau uscate vom meșteri alături de Doina, Oana și Andreea cele mai grozave păpuși sau animăluțe „din pluș””. Iar înainte de a le lua acasă, le vor așeza într-o casă colorată a păpușilor.
După munca creativă și joaca istovitoare vom sufla cu toții în cele 2 lumânări ale tortului lui MOMO, vom cânta împreună la mulți ani și ne vom pune pe „degustat”.
 
Locurile sunt limite și va puteți înscrie pe mail la [email protected].
Preț atelier: 45 de lei/copil (părintele are gratuitate).
Tortul și limonada sunt din partea casei pentru fiecare copil.

 

Scufița roșie, spectacol MiniArtShow
Cei mai micuți, cu vârste până la 5 ani și care o iubesc pe Scufița Roșie sunt așteptați la Geo Bar, duminică, de la ora 11.00 să asiste și să se bucure de premiera spectacolului creat de echipa de la MiniArtShow. Ei ne promit un spectacol interactiv, unde cei mici îi vor cunoaște pe Lup, pe Bunică și pe Scufița Roșie într-o adaptare nouă a poveștii cu acelașii nume.
 
Cost bilet: 50 lei de copil (părinţii nu plătesc)
Durata: o oră
Înscrieri: [email protected]
Locație: GEO Bar, str Spătarului nr 4 București,România

 

 

Duminică, de la ora 11.00

Copiii cu vârste între 5 și 12 ani, pasionați de Univers și astronomie sunt invitați de actrița Nicoleta Rusu la un atelier creat pentru ei. Iată cum sună invitația Nicoletei:
Hai, să pornim împreună într-o călătorie prin sistemul solar! Cu siguranţă vom afla lucruri pe care nu le ştiam până acum. Iar după ce ne întoarcem înapoi pe pământ vei personaliza una din planetele pe care ai călătorit.
 
Cost bilet: 50 lei de copil (părinţii nu plătesc); cel de-al doilea copil al familiei are reducere 50%.
Locuri disponibile: 15
Durata: o oră
Înscrieri: [email protected], [email protected]
Locație: Crayon Club, intrarea Mieilor 17-21

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa