Ce facem în week-endul 7-8 septembrie?

Delia Grigoroiu

Idei de distracție în familie

A venit toamna, și odată cu ea au reînceput atelierele de sfârșit de săptămână dedicate copiilor sau întregii familii. Dacă nu aveți încă program cu cei mici, vă spunem mai jos câteva idei de la partenerii noștri creativi.

Sâmbătă și duminică intre orele 10.00 și 12.00

Septembrie ”De dragul artei”

Încep programele în muzee pentru familii cu copii de 2-6 ani derulate de Asociația De dragul artei. Programele diverse sunt create pentru copii diferiți, cu pasiuni multe și însoțiți de părinți entuziaști și jucăuși.
Dacă vă plac avioanele, haideți să ne jucăm de-a zborul la Zbor de (încă) vară până-n seară, la Muzeul Național al Aviației Române, sâmbătă, 7 septembrie, ora 10.30, familii cu copii de 5-7 ani și duminică, 8 septembrie, ora 10.30, familii cu copii de 3-5 ani.
Dacă vă place să stați în aer liber și vă plac materialele naturale, veniți la ”Măgăruși, semințe și oloi, în Alba te luăm cu noi!”, un program în cadrul Muzeului Național al Satului ”Dimitrie Gusti”, sâmbătă, 7 septembrie, ora 10.00, familii cu copii de 2-3 ani și duminică, 8 septembrie, ora 10.00, familii cu copii de 4-6 ani.
Dacă vă place muzica și mișcarea, sau asocierea dintre muzică și instrumente muzicale, sunteți așteptați la Muzeul George Enescu, la programul Muză. Muzică. Muzeu, sâmbătă, 7 septembrie 2013, 10:00, la programul Pe-un picior de-arcuș pentru familii cu copiii de 4-6 ani.


Programările sunt absolut necesare şi se fac numai în săptămâna programului (începând cu ziua de luni, ora 10.00) la emailul: programă[email protected].
Taxă de participare: începând de la 50 lei până la 90 lei, pentru o familie formată din patru membri.

Sâmbătă, de la ora 11.00
“În ţara lui Ronţăilă” 

Copiii cu vârste de la 1 la 6 ani călătoresc “În ţara lui Ronţăilă”, la Crayon Club.
În ţara lui Ronţăilă
E o noapte liniştită
Toţi dorm, numai Aricilă
Nu poate dormi o clipă.
Ursuleţul Octavian
Se foieşte şi suspină,
Tot visează un borcan
Plin cu miere de albină.
Alături de Ronţăilă, cei mici vor asculta povestea şi vor ronţăi mere şi morcovi. La sfârşitul spectacolului ei își vor face propriile animale din fructe şi legume.

Locuri disponibile: 15. Durata: o oră.
Cost bilet: 50 lei de copil. Cel de-al doilea copil al familiei are reducere 50%.
Locuri disponibile : 15
Durata: o oră.
Adresa: Intrarea Mieilor 17-21, sector 2, Bucureşti.
Înscrieri: [email protected], [email protected]

 

Sâmbăta și duminică de la ora 11.00
Atelierele spectacol MiniArtShow

Marionete la MiniArtShow Totul despre mameTrupa de teatru pentru copii, MiniArtShow se întoarce cu două ateliere care se desfășoară în acest week-end la HobbyCafe. Sâmbătă, 7 septembrie, copiii cu vârste între 4 și 10 ani sunt invitați la atelierul Marionete din lumi diferite, unde vor face din diverse materiale 3 marionete, 3 vietăți din lumi diferite. Copiii vor învăța să le mânuiască apoi, precum actori păpușari profesioniști.
Duminică, 8 septembrie, copiii cu vârste între 3 și 6 ani merg la Școala de prinți și prințese cu Aurora și Bell. Atelierul de prinți și prințese își propune să-i aducă pe copii într-o lume magică, unde vor putea da un adevărat bal regal.
Durata aproximativ o oră.
Preț: 50 lei/copil ( adulții nu plătesc)
Toate materialele necesare atelierului intră în prețul biletului.
Înscrieri : [email protected]
Adresa: Hobby Cafe, Str. Sfântul Stefan nr.20

Vă dorim un sfârșit de săptămână cât mai vesel și plin de culoare!

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa