Ce facem în week-end-ul 26-27 octombrie?

Delia Grigoroiu

Cum ne distrăm în familie sămbătă și duminică?

E destul de simplu: mergem la petreceri de Halloween! Deși sărbătoarea este abia pe 30 octombrie, ne putem antrena deja încă din week-end. Sau la ateliere cu tematica de Halloween, sau pur și simplu ne costumăm în personaje horror, în fantome și decorăm dovleci și ne distrăm. Mai jos vă lăsăm câteva idei despre cum să vă petreceți acest sfârșit de săptămână.

Sâmbătă, de la ora 11.00

De Halloween, atelier de creativitate și joacă pentru copii și părinți!

În Lumea lui Momo totul devine culoare și forma prinde viaţă. Materialele încep să vorbească, să se miște. Astfel, tot ce avem nevoie sunt niște mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii.
Copiii vor frământa o plastilină naturală după o rețetă proprie pe care Lumea lui Momo o va împărtăși împreună cu cei mici. Vom modela din ea bostani simpatici, iar din crenguțe și frunze vom crea o pădure, în care vom așeza bostăneii modelați și decorați împreună.

Durata atelier: 60 minute

Locuri disponibile: 8

Cost atelier: 50 lei/copil. Părinții sunt invitați să participe întotdeauna alături de copiii lor și să lucreze împreună.

Înscriere: doar prin e-mail la [email protected]

 

Sâmbătă, de la ora 11.30

Atelier de Halloween cu tărtăcuțe, flori și zâmbete drăguțe, Lumea lui Momo

Atelier de creație pentru copii și părinți laolaltă cu Oana de la Flowersophy. Mămici, tătici și bunici, luați-vă copiii sau nepoții de mână, și veniți la Atelierul de speriat Halloweenul! Veți putea transforma tărtăcuțele in cele mai simpatice și vesele figurine – aranjamente florale pentru casă, să stea departe orice boare de urât sau de tristețe.

Sculptăm, lipim, bricolăm, pictăm și decorăm, adăugăm ochi, gură și urechi, iar la final umplem tărtăcuțele cu flori de toamnă, frunze și crenguțe! (Lumea lui Momo)

Durata atelier: 60 minute

Locuri disponibile: 8

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate părinte/bunici)

Înscriere: doar prin e-mail la [email protected]. 

Duminică, de la ora 11.00

Laboratorul de distracție de Halloween, MiniArtShow

Cu doar 3 zile înainte de ziua de Halloween, trupa MiniArtShow dă startul la distracție. Și nu oricum, chiar  la Elefănțelul curios, loc de joacă,  într-un atelier special creat pentru sărbătoarea de Halloween.

Ce vor putea face cei mici: ne distrăm cu fantomele de gheață carbonică de Halloween și vor face descoperiri fantastice ! În cutia minune bucățele de gheață carbonică se transformă în fantome.

Știați că gheața carbonică în contact cu apa se transformă în fum, care nu este toxic pentru cei mici, însă este foarte spectaculos?

Punem gheața în pungi închise ermetic și realizăm mini explozii de fum.

Bem limonadă ciudată ce ne va tremura în mână și se va transforma din apă plată în apă minerală!

Finalul va fi fantastic. Toți ne vom transforma în fantomițe și toată încăperea va fi plină de fum.

Spectacolul atelier este dedicat copiilor cu vârste între 3 și 8 ani, iar înscrierile se fac la [email protected].

Cost atelier: 50 lei/copil.

 

Duminică, de la ora 17.00

Petrecere pentru copii cu dovlecei și magician

Invităm copiii și părinții la un eveniment deosebit, de sculptat dovleci, pe care îi luminăm cu LED-uri, apoi pictăm diverse accesorii de petrecere – măști, coronițe, săbii, iatagane – iar la final distracția e garantată de Magicianul Teo. Notă: Nu avem monștri, stafii sau creaturi înfricoșătoare, totul va fi vesele și frumos. Înscrieri la: [email protected].

Tarif: 90 lei/copil. Părinții nu plătesc.

Locație: Sala „La biblioteca”- Pensiunea Casa Mica

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa