Ce facem în week-endul 12-13 octombrie

Delia Grigoroiu
Talcioc Urban Totul despre mame

Distracție de week-end în familie

Se anunță două zile de toamnă călduroase, cu ateliere și evenimente frumoase pentru copii, dar și pentru părinți. Iată mai jos câteva idei de petrecut timpul în acest week-end pe care redacția Totul despre mame vi le recomandă cu drag.

Talcioc Urban la Elefănțelul curios

Talciocul Urban, târgul celor care vând de prin casă lucrușoare cu poveste, se reîntoarce după jumătate de an de absență, fix să aniverseze 4 ani de existență.
Taciocarii deja obișnuiți cu acest târg sunt invitați în curte la Elefănțelul curios să socializeze și să-și negocieze cum știu mai bine mărfurile. Copiii sunt bineveniți și au acces gratuit la locul de joacă până la ora 16.30.

Iată ce poți cumpăra dacă alegi să îți petreci sâmbăta la Talciocul Urban: accesorii hand-made, pantofi, rochii, hăinuțe și încălțăminte pentru copii, cărți, obiecte de colecție, obiecte de decor, parfumuri, dulcețuri, miere bio, limonadă, sucuri proaspete, prăjituri fără zahăr pentru copii, accesorii pentru doamne și domnișoare, creații vestimentare pentru copii, dar și pentru femei.

Intrarea este liberă.
Unde?
Elefănțelul curios, Bdul. Constantin Brâncoveanu, 7D

 

Sâmbătă, de la ora 11.00

Vino să faci cunoştinţă cu Riki! Riki este un căţel adevărat, căţelul autoarei Ana Maria Florea, şi primii doi ani din viaţa acestuia sunt prezentaţi prin poveştile şi peripeţiile descrise în cartea Aventurile lui Rikki, apărută la Editura Curtea Veche.
Librăria Humanitas de la Cişmigiu vă invită la o nouă ediţie a Campionatului Poveştilor cu Aventurile lui Riki, de Ana Maria Florea.
Toţi copiii vor desena animalele de companie preferate, vor povesti despre ele şi cele mai frumoase desene şi poveşti vor primi premii de la Editura Curtea Veche şi Koh-I-Noor.

Intrarea este liberă.
Locație: Librăria Humanitas de la Cișmigiu

 

Sâmbătă și duminică, de la ora 10.30

La ceai cu regina. Program de storytelling la Muzeul Național de Istorie

Atelierul celor de la De dragul artei pentru copii și părinți, denumit și program de storytelling combinat cu o căutare de comori realizată în familie. Programul La ceai cu regina se desfășoară în sălile de Tezaur ale Muzeului Național de Istorie a României.

Este bine cunoscută înclinația pe care o avea Regina Maria- Missy, cum o alinta bunica sa, Regina Victoria a Marii Britanii- pentru pictură, grădinărit, scris, călătorii, călărie. Dar ceea ce o pasiona și mai mult erau piesele vestimentare scumpe şi bijuteriile fine. Această pasiune regală mergea până într-acolo încât chiar și hainele sale erau în ton cu decorul interioarelor palatelor.
Și cum o povestea fără intrigă e ca mâncarea fără sare, o întâmplare mai puțin obișnuită va deturna sensul povestirii: un furt al comorii regale. Copiii și părinții sunt invitați să o ajute pe regină să-și recapete comoara.

Programul durează aproximativ o oră și se desfăşoară după următorul orar:
• Sâmbătă, 12 octombrie 2013, 10:30, pentru familii cu copii de 4-6 ani;
• Duminica, 13 octombrie 2013, 10:30, pentru familii cu copii de 6-8 ani;

Taxă de participare:
-60 lei/familie formată din doi membri (părinte și copil), 80 lei/familie formată din trei membri, 90 lei/ familie formată din patru membri. Înscrierile se fac la e-mail: [email protected]

 

 Duminică, de la ora 11

Micii toboșari – Atelier cu tobe și instrumente de percuție

Atelier cu tobe și instrumente de percuție pentru copii de 4-10 ani. Muzica nu poate să lipsească dintre programele MiniArtShow așa că l-am invitat pe Mihai să vină cu toate tobele si instrumentele lui pentru un atelier pe cinste.

Fiecare copil va primi câte un instrument și împreună vom face ritmuri, melodii și nu în ultimul rând vom forma o super formație.
Veți avea parte de o super distracție muzicală.

Durata aproximativ o oră. Costul: 50 lei/copil.

Inscrieri: [email protected]

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa