Cadouri pentru bunica. 5 daruri speciale pentru ziua de 8 Martie

Magda Popescu

Bunicile sunt cele care apreciază și păstrează cu sfințenie orice cadou venit din partea nepoților. De aceea, 8 Martie este o zi specială. Cauți și tu cadouri pentru bunica? Te ajutăm cu idei de daruri speciale, handmade, care pot fi personalizate pentru un plus de unicitate. Să aveți spor la cadorisit și inspirație să alegeți împreună cu copilul cele mai frumoase cadouri pentru bunica.

Tablou din fimo. Cu bunica și nepoții. Personajele sunt modelate din pastă, iar tablourile sunt prevăzute cu agățătoare, magnet sau suport. Puteți, astfel, să-i transmiteți un mesaj unic și o declarație emoționantă. Tablourile le găsiți pe Facebook, la Figurine FIMO by Coca, alături de alte idei de cadouri pentru bunica.

Șorț de bucătărie cusut manual și personalizat cu un mesaj. Este din bumbac în culori vesele, se leagă la spate, într-o fundă frumoasă și lată. Îl puteți face unic, printr-un mesaj de suflet pentru bunica dragă. Îl găsiți la Mâinile Mamei.

O icoană pictată manual, pe scoarță de copac. Este un dar care emoționează, potrivit pentru bunici. Găsiți atât modele vechi, bizantine, cât și modele neo-ortodoxe, de inspirație occidentală pe pagina de facebook Rom Icons by Mirela Marin.

Citește și: De ce unii oameni dau înapoi cadourile primite?

Un coș cu produse de îngrijire naturale. Puteți alege săpunuri naturale, create manual din ingrediente exclusiv naturale – uleiuri și unturi vegetale, argile, produse apicole, lapte vegetal – sau alte produse cosmetice potrivite pentru îngrijirea pielii, mai ales în sezonul rece. Le găsiți la Dyavital Beauty.

O brățară cu bănuț din aur, gravat cu mesajul ”Te iubesc” sau ”Cea mai bună bunică din lume”. Bănuțul se poate pune și la gât. Îl va purta cu mare drag și iubire. Găsiți mai multe astfel de bijuterii pe Ingriko.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:

Când bunica te poate scoate din minți
Nu vrea să o pupe pe bunica? Nu-l obliga! Doar stabilește limite!
Și părinții au nevoie de o pauză!

Te-ar mai putea interesa