Cadouri de Crăciun semnate de designeri români, doar la Made in RO – Târg de design românesc

Raluca Dumitrică
Pernuta Cand o zbura porcul - careCutare
Pernuța „Când o zbura porcul” – .care?Cutare
Afis Made in Ro Targ de design romanesc / Totul despre mame

Poţi să cumperi săptămâna viitoare, din Bucureşti, cele mai creative cadouri pentru Sărbători!

Cele mai alese şi creative cadouri din România, toate semnate de designeri români, vor putea fi cumpărate în perioada 21-22 decembrie de la Made in RO – Târg de design românesc.

Târgul, organizat de prietenii noştri de la Designist.ro, va avea loc la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spaţii din Bucureşti.

Aflat la ediţia cu numărul trei, acest târg, ce se va derula sub umbrela magiei de Crăciun, va reuni colecţii nou-nouţe semnate de peste 40 de designeri.

Sute de cadouri de designer, special pregătite pentru acest eveniment, îi vor provoca pe vizitatori la cumpărături de design românesc. Printre acestea se vor afla podoabe pentru brad, design textil, obiecte home & deco, jucării şi accente fashion.

Un loc de joacă pentru copii te va ajuta să faci cumpărături relaxate!

Ediţia de Crăciun se desfăşoară pe două niveluri, însumând 600 mp. La târg te aşteaptă multe nume noi, prezentate în premieră, brazi neconvenţionali, o cafenea de design, şi, pentru o experienţă realmente plăcută de cumpărături, un loc de joacă pentru copii şi de socializare pentru părinţi.

La Made in RO surpriza este dublă, însă: vei descoperi şi un spaţiu de design, care poate nici nu ştiai că există în Bucureşti. Este vorba de Impact Hub, unul dintre cele mai creative spaţii din capitală, aflat chiar în Piaţa Unirii, la doi paşi de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 şi etajul 3), pe care DESIGNIST îl deschide publicului pe 21 şi 22 decembrie şi îl transformă în hub-ul de design al Bucureştiului.

În cadrul târgului vor expune designerii Arcasha, Clean Everything, Una ca Luna, Mădălina Teler, Woodish, Arhidot Design, Martine Claessens, Irina Neacşu, Cai verzi pe pereţi, Marele Deget Mare, Ciprian Vrabie, Sucită Goodies, Mihaela Ivana, Mihai Stamati, Culture Soup, Alin Teglaş, Mădălina Dumitru, Gabriel Geller, Kihi-Kiha, Kerria, Vegmade, Irina Alexandru, Photoliu, Atelierul de Print, Cristina Ciobanu, Mândra Chic, Luna de pe Cer, Bowtique, DecoBox, Eliza Yokina, Form Function, YaU, .care?Cutare, Fashion Machine, Alina Turdean, Creative Brick, Mâna de lucru, Iutta, FabLab, Alliage, Dragoş Dogaru, Delikates, Minusgrey, Concept Jupiter, Cristina Curelea, Perpetual Icons. În plus, de la târg se pot cumpăra şi ciocolată fină de la Choco Home Made şi brioşe de la Ciripcupcakes.

Ne vedem acolo!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa