Autor pentru Viitor, o invitaţie la joacă pentru copiii care participă la târgul Autor

Raluca Dumitrică
Targul Autor | Totul despre mame
Târgul Autor, un eveniment pentru cei mari, dar şi pentru cei mici
Targul Autor | Totul despre mame
Târgul Autor, un eveniment pentru cei mari, dar şi pentru cei mici

Târgul bucureştean Autor îi aşteaptă cu nenumărate surprize pe cei mai mici iubitori de frumos

Autor pentru Viitor, un spaţiu de creaţie pentru copii, va fi inclus în programul celei de-a 11-a ediţii a târgului de bijuterie contemporană Autor, care va avea loc în perioada 17-18 mai la Sala Dalles din Bucureşti.

Cei mai mici vizitatori care trec pragul târgului vor avea ocazia să ia parte în cele două zile de manifestări la o serie de ateliere creative, care le vor stimula imaginaţia şi le vor da naştere unor noi pasiuni.

Astfel, pe parcursul atelierelor, copiii vor afla tot felul de curiozităţi despre culori, vor crea bijuterii, vor picta, desena, lipi şi meşteri, devenind nişte mici artişti prin felul în care vor transforma şi colora spaţiul.

 

Joaca şi creaţia, punctele forţe ale secţiunii Autor pentru Viitor

Atelierele şi activităţile propuse urmăresc să le stârnească interesul copiilor pentru culori, dar să le şi suscite imaginaţia şi să le creeze o stare de bună-dispoziţie.

În cele două zile de târg, la Autor în Viitor copiii vor avea ocazia să ia parte la un atelier de bijuterie, să îşi etaleze creaţiile la un stand DIY de bijuterii (mărgele, sforicele, hârtie colorată, textile etc), şi să participe la un atelier de desen mural colectiv – pereţii spaţiului de joacă vor fi îmbrăcaţi în carton alb, iar copiii îi vor umple cu picturi, desene şi colaje folosind materialele puse la dispoziţie.

Alte puncte de interes vor fi Twister – zone, primul joc care foloseşte oamenii pe post de piese, dar şi atelierul de modelat hârtie, în care copiii vor învăţa să facă figurine din hârtie, să facă origami sau să creeze o grădină cu flori din hârtie. Nu va lipsi Lumea culorilor, un colţ educativ în care cei mici vor afla informaţii despre semnificaţia culorilor.

Spaţiul de creaţie pentru copii este deschis pe toată durata târgului, la etajul 1 al Sălii Dalles, pentru persoanele care plătesc bilet de intrare la târg.

Târgul Autor, cel mai important eveniment dedicat bijuteriei contemporane din Sud-Estul Europei

Târgul Autor de la Sala Dalles va aduce în faţa publicului colecţiile a peste 60 de designeri din ţară şi din străinătate. Pe lista participanţilor internaţionali se numără ţări precum Franţa, Italia, Taiwan, Suedia, Marea Britanie, Bulgaria, Cipru, Chile, Coreea  de Sud, Columbia, Spania, SUA şi Germania.

Autor face parte din circuitul internaţional, cu standarde la nivelul celorlalte evenimente din domeniu – Joya Barcelona, Legnica Polonia sau Blickfang Viena – şi cu designeri ce pot intra oricând în selecţiile marilor galerii internaţionale de bijuterie contemporană.

În cei şase ani de existenţă, comunitatea de artişti din spatele Autor a reuşit să transforme târgul în cel mai important eveniment dedicat bijuteriei contemporane din Sud-Estul Europei.

Ne vedem la Autor!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa