Toată lumea merge la Atelierele de vară ITSY BITSY

TOTUL DESPRE MAME
Ateliere ITSY BITSY august 2013 Totul despre mame

Ateliere ITSY BITSY august 2013 Totul despre mameJoaca se încinge în august la Atelierele de vară ITSY BITSY!

Peste 150 de părinți au ales deja vara aceasta să ofere copiilor șansa de a călători în lumea emoțiilor, a creativității și a imaginației la Atelierele ITSY BITSY. Ei au înțeles că a învăța poate fi plăcut și în vacanță, dacă faci totul prin joacă.

Pe lângă plimbările la mare sau la munte și zilele pline de candoare de la bunici, copiii pot și în august să zăbovească câte o săptămână la Atelierele ITSY BITSY, care au menirea de a le dezvolta inteligența emoțională și creativitatea.

Învățarea prin joc este cea mai eficientă metodă în cazul copiilor

În decorul prietenos de la scoala Zeppelin Schule (strada Icoanei, nr. 17A), din București, în luna august copiii sunt așteptați la Atelierele Zăpă – imaginație, Teatru cu Adriana Titieni, Lectură de vacanță cu Adriana Moca, la o Călătorie în lumea emoțiilor și simțurilor cu psihologul Marilena Ionescu, la un Curs de dezvoltare personală cu Ciprian Voicilă și chiar la un Atelier de design floral cu Ioana Marinescu. În joacă, cei mici vor învăța să se cunoască, să își identifice talentele și să și le dezvolte, să relaționeze și să se exprime cât mai bine.

Știind că învățarea prin joc este cea mai eficientă metodă de învățare în cazul copiilor și că în vacanță disponibilitatea copiilor crește, având mai multă libertate, ITSY BITSY în parteneriat cu Asociația Părinților Isteți organizează pe parcursul întregii veri 2013 Ateliere de vară menite să dezvolte inteligența emoțională a copiilor, inteligențele lor multiple. Este deja cunoscut faptul că inteligența emotionala (EQ) reprezintă principalul factor de predicție privind reușita în viață.

Detalii pe ITSYBITSY.RO și înscrieri la 0732222259 sau la [email protected].

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa