​Cele mai interesante 5 ateliere cu teme pascale pentru copii

Magda Popescu

Cel mai bun mod de a explica celor mici tradițiile din jurul sărbătorilor pascale și semnificațiile lor este jocul. Vopsiți împreună ouă roșii, citiți cărți despre Iisus și Înviere, povestiți despre Iepuraș. Foarte important este ca cel mic să participe activ și să înțeleagă sensul acestor tradiții. Iată 5 ateliere cu teme pascale la care puteți participa împreună cu copiii.

Atelier „Cu și despre fetru”, în cadrul MAMA FEST, ediție de Paște

În cadrul atelierului „Cu și despre fetru” aveți posibilitatea să învățați să vă creați propriile decorațiuni pentru sărbătoarea Paștelui. Veți afla multe din tainele lucrului cu fetrul, realizând iepurași jucăuși și coșulețe simpatice pentru ouă.

Decorațiuni pascale- atelier de decoupage pentru copii și adulți

Unul dintre cele mai interesante ateliere cu teme pascale este cel de decoupage, dedicat pregătirii decorațiunilor pentru sărbătorile pascale. În cadrul atelierului de sâmbătă, 8 aprilie, veți decora prin tehnica șervețelului și tehnica de crăpare ouă pascale de diferite mărimi și culori, candele și lumânări. La aceste ateliere cu teme pascale sunt bineveniți toți cei care doresc să își reîncarce bateriile prin activități relaxante și cât mai diferite de ceea ce fac zi de zi, toți membrii familiei, copii, părinți și bunici, toți cei care sunt pasionați de lucrurile handmade.

Vacanța de Paște are 14 zile, teoretic. Practic, sunt cu trei zile mai mult

Ouă magice, de Paște

Cu câteva “ingrediente” de bază, zâmbete largi, bună-dispoziție și ceva îndemânare, veți putea transforma banalul ou într-o creație-unicat. Pe 8 aprilie distrați-vă împreună cu cei mici, decorând cu ață, flori, buburuze, albinuțe, precum și cu alte mici minunății cele mai frumoase ouă magice. De ce magice? Pentru că Sărbătoarea Paștelui este magică și, totodată, pentru că un strop de magie există în fiecare dintre noi.

Oul poznaș la Bounty Fair

Vânătoarea de ouă este, fără doar și poate, foarte palpitantă, dar la fel de palpitant este să decorați ouăle în stil propriu. Mai mult, acestea pot fi transformate într-un buchet de ouă și oferit cadou persoanelor dragi. Unde? La Bounty Fair, pe 8 și 9 aprilie, cu mic, cu mare!

Cum explicăm semnificația Paștelui pe înţelesul copiilor

Atelier creativ 2-4 ani – Ouă colorate

Atelierul creativ își propune să lase copiii să experimenteze să învețe prin joacă, să își exprime creativitatea, inocența și în același timp să exerseze diverse deprinderi specifice vârstei.
Atelierul îi pregătește pe cei mici pentru Paște, cu jocuri cu ouă și culori.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook. Acolo găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante!

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa