Antrenamentul de schi pentru vacanţa de iarnă începe la Promenada

Raluca Dumitrică
Schi Promenada
Antrenamentul de schi începe la Promenada

  Copii şi adulţi, aşteptaţi în Bucureşti la o zi plină de distracţie

  Schi Promenada
  Antrenamentul de schi începe la Promenada

  Cel mai cool antrenament de schi va avea loc pe 18 octombrie, la centrul comercial Promenada din Bucureşti, unde şase zone special pregătite pentru pasionaţii sporturilor de iarnă şi un premiu tentant îşi aşteaptă participanţii. Schiori de toate vârstele, femei şi bărbaţi, cu experienţă pe pârtie sau doar prima dată cu schiurile pe umăr, se vor putea întrece începând cu ora 11:00 pentru marele premiu – un sejur complet de şapte zile în Austria. Cu fiecare pas făcut şi fiecare provocare rezolvată, cu fiecare zonă de pe harta evenimentului, participanţii vor primi nu doar o viză pe paşaportul de Austria, dar şi un antrenament pe cinste pentru pârtiile care îşi aşteaptă câştigătorii.

  Promenada, loc de distracție pentru copii şi adulţi

  Copiii sunt aşteptaţi în cele două zone dedicate lor – Kid Quest for Holiday şi Gingerbread Corner – cu ateliere de muzică şi dans, dar şi cu ocazia inedită de a construi din turtă dulce o delicioasă căsuţă de vacanţă. În plus, cei mici vor putea află uimitoarea poveste a omuleţului de turtă dulce şi îl vor putea crea şi decora chiar ei cu fundiţe şi nasturi coloraţi.
  Antrenamentul adulţilor se va desfăşura în special în zona de Winter trials, unde aceştia îşi vor pune în evidenţă îndemânarea la jocurile de iarnă şi campionatul de darts şi vor putea urmări şi un show revigorant de tobe susţinut de Paul Luculescu, unul dintre cei mai talentaţi percuţionişti români.

  Surpriza zilei: o incursiune în Tirol

  Iar pentru că efortul depus pe pârtiile de schi necesită distracţie pe măsură, doritorii sunt aşteptaţi în zona Apres Ski oferită chiar de Tirol (locul de origine al distracţiei de după schi), unde cocktail-urile, spectacolele de flair bartender şi o demonstraţie inedită de milonga pe schiuri vor încinge atmosfera, dar şi în zona de board games, unde vor putea lua parte la campionatul de Catan. În final, pentru aceia pe care mişcarea şi voia bună îi fac să arate perfect în poze, colţul Hervis e ideal pentru un selfie şi o ultima ştampilă pe paşaportul de Austria.
  Evenimentul este organizat de Oficiul Naţional de Turism al Austriei, organizaţie naţională de turism al cărei scop principal este ca, împreună cu toţi partenerii austrieci din industria turismului, să contribuie la păstrarea şi consolidarea competitivităţii Austriei că destinaţie turistică. Partenerii evenimentului sunt Promenada, Happy Tour, Austrian Airlines, Hervis, Generali România, 9695, Humanic, Olga Gudynn Int’l School, Learn with Music şi Tangotangent.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa