Aleargă împreună cu copilul tău la crosurile „Campionii sănătăţii”!

TOTUL DESPRE MAME

 

Nu ştiu ce planuri ai tu pentru sâmbătă dimineaţa, însă eu ştiu sigur că voi alerga ca în fiecare weekend în parc. Numai că, de data asta nu-l pun pe Luca în căruţ şi nici pe soţul meu să îl impingă cât eu imi fac tura de alergat, ci vom participa toţi trei la un cros special dedicat părinţilor şi copiilor în acelaşi timp. Am noroc că în acest weekend Asociaţia EMOVERE şi Ro Club Maraton, clubul maratoniştilor amatori, vin chiar în parcul Al. Ioan Cuza (fost I.O.R.), de lângă casa noastră, şi ne invită la a patra ediţie a Crosurilor pentru copii şi părinţi. Aşadar,  pune-ţi încălţările de alergat, căci sâmbătă ne întâlnim la ora 11.00, în spatele statuii Alexandru Ioan Cuza, la foişorul de lemn, să dăm startul la sportul în aer liber. Invitaţia se adresează tuturor părinţilor cu copii cu vârste cuprinse între şase luni şi 10 ani. Membrii familiei pot participa la crosuri în cupluri copil-părinte, aceştia fiind legaţi între ei printr-o panglică de un metru.

Pentru copiii prea mici, cu vârste între şase luni şi trei ani care nu vor putea să alerge, organizatorii au pregătit demonstraţii de gimnastică adaptată vârstei pentru o dezvoltare sănătoasă, demonstraţii  care vor fi susţinute de specialişti şi kinetoterapeuţi ai centrului KINETO BEBE.

Toţi copiii vor primi diplome “Campionii sănătaţii”, sucuri proaspete de mere de la Valea Mare şi alte premii sănătoase.

Mai multe detalii despre acest eveniment găsiţi pe site-ul Asociaţiei Emovere.

 

Ce: Crosurile „Campionii Sănătăţii”

Cine: Asociaţia EMOVERE şi RO CLUB MARATON

Când: Sâmbătă, 12 mai 2012, ora 11.00

Unde: Parcul Al. Ioan Cuza, aleea principală, Foişorul de lemn

Intrarea liberă

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa