5 aplicatii pentru iPhone-ul parintilor

TOTUL DESPRE MAME

 

 

Dragi părinţi, copiii noştri s-au născut în altă lume decât noi. Pentru ei este natural să folosească un telefon cu un singur buton şi din câteva mişcări să ajungă la jocul perferat.

 

Haideţi să ţinem şi noi pasul cu ei şi să vedem care sunt cele mai jucăuşe şi utile aplicaţii pe care ar trebui să le avem pe iPhone, iPad sau iPod. Ne vor face viaţa un pic mai uşoară şi, bonus, copiii noştri nu ne vor reproşa că suntem demodaţi!

 

1.  What to expect, o aplicație extrem de interesantă și utilă în timpul sarcinii care descrie atât ce se întâmplă cu bebeluşul în fiecare zi a evoluției sale în burtică, cât şi ce se întâmplă cu mama.

Aplicația este creată după cea mai bine vândută carte americană despre sarcină, What to Expect When You’re Expecting (La ce să te aştepţi când eşti însărcinată, Editura Curtea Veche, 2009).

Aplicaţia este continuarea digitală a site-ului whattoexpect.com.

Este disponibilă pe iPhone, iPad și  iPod Touch și este gratis.

 

 

2. Contraction Master,  o aplicație creată pentru viitoarele mame care se află în travaliu.

Îți monitorizează frecvența şi durata  contracțiilor și îți înregistrează istoricul lor care poate fi trimis pe e-mail medicului tău.

Este disponibilă pe iPhone, iPod touch și iPad și costă 0.99$.

 

 

 

 

 

 

3.  The Guys Guide to the Delivery Room , o aplicație perfectă pentru viitorii tați care vor înțelege mai ușor fazele de travaliu prin care trece soția lor și cum îi pot face viața mai ușoară acesteia în timpul sarcinii, conținând inclusiv informații și termeni medicali.

Este disponibilă pe iPhone, iPod touch și iPad și costă 0.99$.

 

 

 

 

4. MagicSleep, este o aplicație care te ajută să dormi liniștit.

Ea recreează sunetele pe care fătul le aude în uter și cu ajutorul cărora nou-născutul se liniștește și adoarme mai ușor.

S-a constatat că e un ajutor real și pentru părinți, aceștia adormind foarte rapid și mai adânc.

Este disponibilă pentru iPhone și costă 3,99 $.

 

 

 

 

5. Baby pack and go Packing List, un organizator digital care îți face viața mai ușoară.

Aplicația este utilă în vacanțe când obisnuiești să faci liste-listulițe cu ce vei pune în bagaj.

Este recomandată și familiilor cu mai mulți copii pentru că îți organizează mai ușor prioritățile, astfel încât  să nu uiți de antrenamentul celui mare, de ședința cu părinții sau de zilele de naștere ale prietenilor copiilor cărora trebuie să le iei cadou.

Este disponibilă pe  iPhone, iPad și  iPod Touch și costă 0,99 $.

 

 

6. HD: The Farm, o aplicaţie fantastică care îi învață pe copii despre lumea animalelor de la fermă. Este creată pentru copiii de la doi la cinci ani și îi aduce într-o lume interactivă cu 26 de animale domestice. Copiii  învață despre animale prin joculețe colorate, puzzle-uri, cântecele și funcții prin care redesenează imaginile. Este compatibilă cu iPad-ul și costă 1,99 $.

 

Vouă ce aplicaţii vă fac viaţa mai uşoară?

 

Delia Grigoroiu

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa