De 1 Iunie, în AFI Land este liber la copilărie

Magda Popescu
1 iunie la Afi Cotroceni

(P) Baloane colorate, personaje de poveste, evenimente tematice. O lume minunată în care veți găsi mulți copii și surprize frumoase. Pe 1 iunie, Afi Cotroceni se transformă în AFI LAND, un tărâm al copilăriei, o lume de poveste unde cei prezenți se pot bucura de o zi întreagă de surprize. 

Ziua Copilului reprezintă pentru fiecare dintre noi un bun prilej de a ne întoarce în trecut şi da a retrăi inocenţa copilăriei. Va invităm să vă reîntoarceți în copilărie, cu bucuriile, plăcerile, jocurile și sclipirile ei. Să vă amintiți să visați, să vă imaginați și să râdeți în hohote. Să fiți din nou copii și să ”dați în mintea lor” pe 1 iunie la AFI Cotroceni.

De 1 Iunie, la AFI Cotroceni este liber la copilărie

Pentru o zi, centrul comercial se transformă într-un mare loc de joacă, adevărat tărâm al distracției, cu multe personaje animate, cu evenimente tematice, locuri de joacă pe placul copiilor și activități interactive.

În plus, cei mici vor avea parte de un tratament special: face painting, baloane și vată pe băț, picioroange, cântece și dansuri, întâlniri cu personajele preferate din desenele animate și multe alte surprize.

  • Este oficial: 1 Iunie – ZI LIBERĂ. Președintele Iohannis a promulgat legea

Pe 1 iunie, AFI Cotroceni devine destinaţia preferată atât pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Vă așteaptă o zi de neuitat, cu surprize și multă distracție, cu magie și multe zâmbete, de la mic, la mare.

Anul acesta AFI Cotroceni transformă 1 Iunie într-un loc special, atât pentru pentru cei mici, cât și pentru adulți. În AFI Land ai liber la copilărie, așa că pregătim surprize și activități pentru toate categoriile de vârste și mai ales pentru toate gusturile, astfel încat cei prezenți să aibă parte de o experiență unică. Pe lângă activitățile speciale organizate pentru cei mici, la AFI Cotroceni punem preț pe timpul de calitate petrecut în familie, așa că zi de zi găsiți aici variate forme de distracție pentru părinți și copii, de la roller coaster, la patinoar, cinema sau cel mai mare parc de aventură indoor”, a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager, AFI Cotroceni.

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro  sau pagina oficială de Facebook AFI Cotroceni.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa