9 mame singure la Hollywood

Anca Vlad
mame singure la Hollywood
Frumoase, talentate, apreciate de public, dar fără partener. Nimic nu le împiedică să fie mame bune pe cele 9 celebrități. Sursă foto: Shutterstock

Indiferent dacă așa au ales, au divorțat sau au suferit în dragoste, sunt numeroase vedete mame singure la Hollywood, așa cum arată parenting.com. Deși nu le este ușor, au cu siguranță mai mult ajutor decât o mămică obișnuită :).

Sandra Bullock

Celebra actriță este o femeie puternică și o mamă de…Oscar. Sursă foto: Shutterstock

Sandra Bullock avea trei copii vitregi din căsătoria cu Jesse James. Lucrurile s-au schimbat însă pentru ea în 2010 atunci când a câștigat Oscarul pentru rolul din „The Blind”, apoi a descoperit că soțul o înșală, motiv pentru care a divorțat, după care a declarat că a adoptat un băiețel născut în New Orleans. În 2015, actrița a apărut pe coperta revistei People cu al doilea copil adoptat, o fetiță de trei ani și jumătate.

Halle Berry

Talentată, frumoasă, dar singură. Nimic nu-i poate șterge zâmbetul de pe față! Sursă foto: Shutterstork

Se pare că frumusețea nu aduce întotdeauna fericirea. De asta și-a dat seama și Halle Berry după două mariaje destrămare, așa că a fost fericită în 2007 când a anunțat că este însărcinată cu superbul ei iubit, fotomodelul Gabriel Aubry. Fetița lor, Nahla, s-a născut în 2008, dar doi ani mai târziu părinții ei s-au despărțit, promițând că vor avea o relație amicală. Și din căsnicia cu Olivier Martinez (de care a divorțat în 2016) a rezultat un copil.

Kate Hudson

O mamă fericită își poate crește și sigură copii. Sursă foto: Shutterstock

După ce s-a despărțit de rockerul Chris Robinson în 2008, Kate a început să iasă cu burlaci focoși ca Alex Rodriguez, Lance Armstrong sau Owen Wilson. În tot acest timp „bărbatul numărul unu” din viața ei a rămas fiul ei, Ryder. „Sunt în relații foarte bune cu Chris, mai ales de dragul lui Ryder. Părinți fericiți, copil fericit”, a declarat actrița pentru People Magazine.

Michelle Williams

Rămasă singură, după decesul soțului, Michelle s-a dedicat creșterii fetiței sale. Sursă foto: Shutterstock

Nu e niciodată ușor să-ți crești singură copilul, dar probabil e cu atât mai greu când partenerul tău de viață trece brusc în neființă. Actrița Michelle Williams a trebuit să facă acestei încercări atunci când Heth Ledger, tatăl fiicei ei, Mathilda, a murit în urma unei combinații fatale de medicamente. În 2008, ea a intrat într-o relație cu Spike Jonze, dar totul a durat doar un an.

Minnie Driver

Ca să se descurce în rolul de mamă a primit sfaturi de la mămici cu experiență de pe net. Sursă foto: Shutterstock

Mamă a lui Henry Story, actrița a declarat că primul an în care a fost mamă a fost „ca un cutremur”. La acel moment, ea a ținut secretă identitatea tatălui fiului ei (producătorul Timothy J. Lea), dar a recunoscut că discută online cu alte mame cărora le cere sfaturi.

Denise Richards

Denise se pune efectiv la mintea copiilor de câte ori are ocazia!. Sursă foto: Shutterstock

După divorțul de Charlie Sheen, actrița a primit custodia completă a celor două fiice ale lor, Sam și Lola. În 2011, actrița a adoptat-o pe Eloise Joni și se pare că e o mamă model care-și petrece foarte mult timp împreună cu fiicele ei în parcuri sau în tabere.

Britney Spears

Britney este foarte atașată de copiii săi. Sursă foto: Shutterstock

Dosarul personal al cântăreței nu este dintre cele imaculate, dar după căderi spectaculoase, ea reușit să se ridice. După ce, inițial, a pierdut custodia celor doi băieți în favoarea fostului soț, Kevin Federline, Britney și-a revenit. Acum, prințesa pop s-a pus pe picioare și a fost văzută deseori cu băieții în grădina zoologică sau la cursurile de karate.

Mary Louise Parker

Vedeta nu se plânge deloc de faptul că își crește singură copiii. Sursă foto: Shutterstock

Actrița din „Weeds” este mama lui William și a lui Caroline, pe care a adoptat-o din Etiopia. Parker nu a vrut la acel moment să vorbească despre despărțirea de Billy Crudup (tatăl fiului ei), deși era însărcinată în șapte luni. Nu se teme însă să fie mamă singură și să accepte invitații în oraș.

Kate Gosselin

Mamă singură cu 8 copii? Kate are secretul succesului! Sursă foto: Shutterstock

Poți spune orice despre starul tv Kate Gosselin, dar nu e ușor să crești singură… opt copii. Dacă mai adaugi și un divorț urât, a urmat drama în care soțul ei i-a urmărit-o cu paparazzi toate mișcările, atunci e de înțeles ce cantitate de stres a atârnat pe umerii ei. 

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa