9 mame singure la Hollywood

Anca Vlad
splash news

  Indiferent dacă așa au ales, au divorțat sau au suferit în dragoste, sunt numeroase vedete mame singure la Hollywood, așa cum arată parenting.com. Deși nu le este ușor, au cu siguranță mai mult ajutor decât o mămică obișnuită :).

  Sandra Bullock

  Splash News

  Sandra Bullock avea trei copii vitregi din căsătoria cu Jesse James. Lucrurile s-au schimbat însă pentru ea în 2010 atunci când a câștigat Oscarul pentru rolul din „The Blind”, apoi a descoperit că soțul o înșală, motiv pentru care a divorțat, după care a declarat că a adoptat un băiețel născut în New Orleans. În 2015, actrița a apărut pe coperta revistei People cu al doilea copil adoptat, o fetiță de trei ani și jumătate.

  Halle Berry

  splash news

  Se pare că frumusețea nu aduce întotdeauna fericirea. De asta și-a dat seama și Halle Berry după două mariaje destrămare, așa că a fost fericită în 2007 când a anunțat că este însărcinată cu superbul ei iubit, fotomodelul Gabriel Aubry. Fetița lor, Nahla, s-a născut în 2008, dar doi ani mai târziu părinții ei s-au despărțit, promițând că vor avea o relație amicală. Și din căsnicia cu Olivier Martinez (de care a divorțat în 2016) a rezultat un copil.

  Kate Hudson

  X17online.com

  După ce s-a despărțit de rockerul Chris Robinson în 2008, Kate a început să iasă cu burlaci focoși ca Alex Rodriguez, Lance Armstrong sau Owen Wilson. În tot acest timp „bărbatul numărul unu” din viața ei a rămas fiul ei, Ryder. „Sunt în relații foarte bune cu Chris, mai ales de dragul lui Ryder. Părinți fericiți, copil fericit”, a declarat actrița pentru People Magazine.

  Michelle Williams

  splash news

  Nu e niciodată ușor să-ți crești singură copilul, dar probabil e cu atât mai greu când partenerul tău de viață trece brusc în neființă. Actrița Michelle Williams a trebuit să facă acestei încercări atunci când Heth Ledger, tatăl fiicei ei, Mathilda, a murit în urma unei combinații fatale de medicamente. În 2008, ea a intrat într-o relație cu Spike Jonze, dar totul a durat doar un an.

  Minnie Driver

  splash news

  Mamă a lui Henry Story, actrița a declarat că primul an în care a fost mamă a fost „ca un cutremur”. La acel moment, ea a ținut secretă identitatea tatălui fiului ei (producătorul Timothy J. Lea), dar a recunoscut că discută online cu alte mame cărora le cere sfaturi.

  Denise Richards

  splash news

  După divorțul de Charlie Sheen, actrița a primit custodia completă a celor două fiice ale lor, Sam și Lola. În 2011, actrița a adoptat-o pe Eloise Joni și se pare că e o mamă model care-și petrece foarte mult timp împreună cu fiicele ei în parcuri sau în tabere.

  Britney Spears

  x17online

  Dosarul personal al cântăreței nu este dintre cele imaculate, dar după căderi spectaculoase, ea reușit să se ridice. După ce, inițial, a pierdut custodia celor doi băieți în favoarea fostului soț, Kevin Federline, Britney și-a revenit. Acum, prințesa pop s-a pus pe picioare și a fost văzută deseori cu băieții în grădina zoologică sau la cursurile de karate.

  Mary Louise Parker

  x17online

  Actrița din „Weeds” este mama lui William și a lui Caroline, pe care a adoptat-o din Etiopia. Parker nu a vrut la acel moment să vorbească despre despărțirea de Billy Crudup (tatăl fiului ei), desi era însărcinată în șapte luni. Nu se teme însă să fie mamă singură și să accepte invitații în oraș.

  Kate Gosselin

  1splash newsPoți spune orice despre starul tv Kate Gosselin, dar nu e ușor să crești singură… opt copii. Dacă mai adaugi și un divorț urât, a urmat drama în care soțul ei i-a urmărit-o cu paparazzi toate mișcările, atunci e de înțeles ce cantitate de stres a atârnat pe umerii ei. 

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

   

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa