10 părinți celebri foarte stricți cu copiii lor

Anca Vlad

De cele mai multe ori presupunem că odraslele celebrităților trăiesc într-o lume permisivă, lipsită de restricții. Cu toate acestea, în unele familii faimoase, controlul parental e la loc de cinste. Părinți celebri încearcă să-și învețe copiii ce e disciplina și respectul la fel cum o fac părinții din famiile obișnuite, iar uneori regulile sunt cu adevărat stricte. Brightside.me a făcut o listă cu 11 exemple de părinți celebri care aplică aceste reguli.

Mila Kunis și Ashton Kutcher

Facebook

Acești tineri părinți încearcă din răsputeri să-și educe bine copiii. O fac atât de hotărât, încât anul acesta au decis să le refuze cadourile de Crăciun pentru a-i face să aprecize ceea ce au și să aprecieze Sărbătoarea pentru semnificația ei, nu pentru cadouri. Mai mult, cei doi le-au cerut rudelor și prietenilor să le respecte decizia și să sprijine noua lor tradiție.

Madonna

Instagram

Controversata interpretă, care a publicat două cărți despre sex, s-a dovedit a fi o mama pudică. Cei șase copii ai săi trebuie să respecte o listă lungă de reguli. De exemplu, Madonna i-a interzis lui Lourdes, fiica cea mare, să iasă la întâlnire cu băieții până la 18 ani. Mai mult, mâncarea nesănătoasă și revistele sunt complet interzise în casa ei, iar hainele lăsate pe podea ajung direct în coșul de gunoi.

Barack și Michelle Obama

©reuters

În familia fostului președinte al Statelor Unite, televizorul și computerul sunt un privilegiu pentru cele două două fiice. Acestea au voie să le folosească doar câteva ore la sfârșitul săptămânii. Michelle recunoaște că verifică periodic calculatoarele fetelor ca să se asigure că le folosesc doar pentru teme și nu pentru discuții personale cu prietenele.

Cate Blanchett

©pinterest

Posesoarea a două premii Oscar și mama a patru copii recunoaște că ea este „polițistul rău” în familie și e de părere că e mai important să fii o mama bună pentru copiii tăi decât o prietenă. Blanchett și soțul ei, Andrew Upton, cred că e greșit să-ți transformi copilul într-o variantă a ta.

Victoria și David Beckham

©reuters

Fostul fotbalist și playboy britanic împreună cu fosta membră a trupei Spice Girls au devenit susținători înfocați când vorbim de  valorile familiei. Se spune că cei patru copii ai lor sunt modele ale educației britanice: se feresc de necazuri, spun mereu „mulțumesc” și „te rog” și au maniere elegante.

Denzel și Pauletta Washington

©reuters

Acorul de Oscar pare să fie unul dintre cei mai severi părinți celebri. Cei patru copii ai lui sunt deja adulți și, din moment ce niciunul dintre ei nu a fost implicat în vreun scandal cât de mic, putem afirma că Denzel a făcut o treabă bună. Nu numai că în copilărie au avut de respectat reguli stricte, dar cei patru au folosit apelative ca „da, doamnă” și „da, domnule”. Bineînțeles că au trebuit să fie și foarte respectuoși cu părinții lor.

Gwyneth Paltrow

Nu numai că vedeta premiată cu Oscar și guru al alimentației sănătoase tine o dietă strictă, dar a impus și familiei sale o alimentație cu puțini carbohidrați și lipsită de gluten. Oare cum este un copil care nu se bucură de paste, pizza, cipsuri și prăjituri…

Jennifer Lopez

©reuters

În familia cunoscutei artiste există o regulă strictă: distracția trebuie să fie meritată. Ca să se poată uita la televizor sau să se joace cu gadgeturile, gemenii trebuie să se poarte frumos întreaga săptămână și să studieze temeinic.

Megan Fox

©eastnews

Se pare că limitarea accesului la televizor este o regulă foarte populară în Hollywood. Cu toate acestea, starul din Tranformers a mers chiar mai departe. În familia ei, televizorul, jocurile pe calculator și internetul le sunt total interzis copiilor ei. Lor li se permite doar uneori să vadă un film sau o animație.

Julia Roberts

©eastnews

Una dintre cele mai frumoase actrițe din Cetatea Filmului are o listă de reguli pe care trebuie să le urmeze cei trei copii ai ei. Cea mai strictă dintre ele este interzicerea mâncării nesănătoase, în timp ce înghețata și prăjiturile sunt permise doar la ocazii speciale.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa