Fotografii surprinse la nașterea copiilor în cuplurile gay

Anca Vlad
Samantha Jean Photography

Dragostea definește familia, iar familiile vin sub multe forme. Așa își începe fotografa Caroline Bologna articolul publicat pe huffingtonpost.com. Bucuria adusă de un copil într-o familie este la fel de mare indiferent de sexul părinților. Să vedem câteva imagini surprinse în astfel de momente de fotografe specializate în nașteri.

Un cuplu altfel și o fotografă premiată

Austin Birth Photographer Leilani Rogers

Leilani Rogers, care a realizat și fotografia de mai sus, a fost votată cel mai bun bun fotograf de la Austin Best Birth Photographer în 2013 – 2016. Ea a făcut fotografii acasă sau în maternități timp de 6 ani. Munca ei a fost recunoscută datorită unor publicații precum People, Midwifery Today, The Huffington Post, Babycenter, Woman’s Day și ABC News.

O naștere unică

Erin Shepley Photography

Mamă, soție, dependentă de muzică și ciocolată, canadiana Erin Shepley a renunțat în 2013 la locul stabil de muncă pentru a se dedica fotografiei. Pentru ea, fiecare nuntă, naștere sau ședință foto este unică. Imaginea de mai sus intră cu siguranță în această categorie.

O imagine surpriză

Jamie Thrower/Studio XIII Photography

Jamie se descrie ca fiind „lesbiană, tatuată și cu suflet mare”. Nu i-a fost dificil să surprindă imaginea de mai sus.

Emoții greu de descris

Paulina Splechta

Paulina este fotograf și cameraman și-i place să surprindă emoțiile reale, indescriptibile, din clipa în care părinții își iau pentru prima data bebelușul în brațe, dar și pe cele care preced acest moment.

Începutul unei povești de dragoste

Birth Stories by Meagan Adams

Megan Adams este specializată în imortalizarea „începutului poveștii voastre de dragoste”. Nașterea, primele ore, alăptarea…

O mămică fotograf și un cuplu special

Lindsay Foster Photography

Absolventă de grafic design, Lindsay este mama a două fetițe și este căsătorită cu „cel mai minunat bărbat”. A lucrat în domeniul designului grafic până la nașterea primului copil, după care a ales aparatul de fotografiat. De cinci ani este fotograf profesionist și nu se dă înapoi când i se cere să surpindă momentele în care cuplurile gay devin părinți.

Un tărâm al dragostei, indiferent de cuplu

Anna Pollitt

Anna și-a început cariera de fotograf la sfârșitul verii 2014, după nașterea fiului ei, pentru că voia să-i facă niște fotografii drăguțe. Acum, pasiunea ei s-a transformat în dragoste. Sălile de nașteri, ca și cea de mai sus, sunt un astfel de tărâm al dragostei, indiferent de cuplu.

O poză de expoziție

Kirstin Roper

Munca fotografei Kristin Roper poate fi admirată în expoziția permanenta de la Muzeul de Istorie Naturală din Utah. Imaginea de mai sus, în care un cuplu gay asistă la momentele care urmează nașterii copilului lor, este o fotografie de expoziție!

Fără scenarii false

Coastal Lifestyles Photography

„Când am apucat pe calea fotografiei, am știut că vreau să documentez viața adevărată. Nu mă atrag scenariile și zâmbetele false”, spune autorul fotografiei de mai sus.

Primele momente în trei

Samantha Jean Photography

Samantha Jean se prezintă ca fiind „mămica” lui Apollo, un border collie, și a pisicilor Savannah și Naomi. Cuplul de mai sus este surprins de Samantha în primele momente în care își ține în brațe copilul.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa