La Gymboland a început vacanţa mare! - Totul Despre Mame

La Gymboland a început vacanţa mare!

Dacă pe cei mici îi asteaptă o vară lungă, la care au visat tot anul, părinţii lucrează la lista de activităţi menite să distreze prichindeii şi să le ofere şi lor momente de răgaz.

Printre vacanţele la mare, săptămânile la bunici şi taberele petrecute cu colegii, există pentru cei mici și varianta relaxării urbane, departe de căldură, de poluare și, desigur, în siguranță. Din toate aceste puncte de vedere, Gymboland este alegerea potrivită. Pentru că, indiferent de locația Gymboland aleasă, părinții vor găsi soluții de distracție pentru cei mici la îndemână, în zilele în care nu au timp să evadeze din oraș.

Aşadar, în timp ce părinţii rezolvă lista de cumpărături sau pun la punct itinerariul de vacanţă, savurând o îngheţată sau un frappe, cei mici se bucură din plin de activităţi educative şi distractive în deplină siguranţă. Pogonici se asigură că distracţia este garantată în cadrul workshop-urilor despre omiduţe, căluţi de mare, sistemul solar, rachete, origami, desene cu nisip colorat, amintiri de vară, poveşti în culori sau petreceri cu karaoke.

Pentru ca și prichindelul tău să se bucure de toate acestea, Gymboland și TOTUL DESPRE MAME te invită la CONCURS.

Dacă și tu vrei să-i oferi copilului tău o zi de distracție de neuitat în una dintre locațiile Gymboland din țară, trimite un e-mail cu titlul Concurs Gymboland la adresa de e-mail [email protected], în care să ne spui care este jocul preferat al copilului tău.

Poți câștiga unul dintre cele 10 vouchere puse în joc de Gymboland. Voucherul îi asigură câștigătorului o întreagă zi de distracție în oricare dintre locurile de joacă Gymboland.

Concursul se desfășoară în perioada 21 iulie – 7 august. Câștigătorii, desemnați în urma extragerii cu Random.org, vor fi anunțați pe data de 10 august.

Câștigătorii au fost desemnați. Aceștia sunt:

  1. Mariana Oprea
  2. Ecaterina Ivanov
  3. Alexandru Nitu
  4. Dana Raluca
  5. Dinu Florina Madalina
  6. Jeni Butler-Nicola
  7. Apostoiu Mihaela
  8. Negrea Geanina
  9. Claudiu Damian
  10. Emilia Ababei

Fiecare dintre câștigători sunt rugați să trimită datele de contact: nume complet, adresă și număr de telefon, la e-mail: [email protected]

Felicitări!