Pink și fiul ei au avut COVID-19. ”A avut toate simptomele care sperie de moarte orice mamă!”

Cristina Călin, redactor
scris pe
pink coronavirus

Cântăreața Pink și fiul său de 3 ani, Jamson, au fost infectați cu noul coronavirus. Starul rock și familia sa se aflau deja în izolare la domiciliu în momentul în care au fost testați pozitiv. Acum, cei doi sunt vindecați, dar vor rămâne acasă și îi îndeamnă pe toți să facă acest lucru.

Pink a mărturisit într-o postare pe o rețea de socializare că ea și fiul său sunt bolnavi de COVID-19. ”Cu 2 săptămâni în urmă fiul meu de 3 ani, Jameson alături de mine prezentam simptone de Covid-19. Din fericire medicul de familie avea acces la teste şi rezultatele au fost pozitive. Familia mea era deja în izolare acasă şi a continuat acest lucru pe durata ultimelor 2 săptămâni, la instrucţiunile doctorului. Cu câteva zile în urmă am fost testaţi din nou şi rezultatele sunt acum negative.”

Pink a ținut un jurnal în perioada bolii

Soțul ei, Carey și fiica lor, Willow nu au fost infectați cu noul coronavirus. Potrivit publicației Billboard, Pink a mărturisit că fiul ei Jameson s-a simțit foarte rău. ”Am ținut un jurnal cu toate simptomele lui și ale mele din ultimele trei săptămâni. El chiar și acum mai are uneori temperatură de peste 38. A fost ca o cursă într-un carusel, dar fiecare dintre noi am simțit-o în mod diferit.”, a mărturisit Pink. Acesta a spus că cel mic a avut febră, diaree, care apoi s-a transformat în constipație, apoi vomă. Copilul a fost letargic. ”Practic, a avut toate simptomele care sperie de moarte orice mamă”, a declarat cântăreața pentru Billboard. Mai mult, ea a explicat că de fiecare dată când termina cu un simptom, apărea altceva la fel de grav sau mai rău.

A donat 1 milion de dolari pentru medici

Cântăreața nu a ezitat să critice autoritățile pentru modul în care gestionează pandemia de coronavirus în Statele Unite ale Americii, mai ales faptul că pentru mulți oameni testarea este imposibilă. ”Este un eşec şi un travesti al Guvernului nostru faptul că nu se face testarea mai accesibilă publicului. Boala este gravă şi reală. Oamenii trebuie să ştie că boala îi afectează în egală măsură pe tineri şi bătrâni, sănătoşi şi nesănătoşi, bogaţi sau săraci şi că trebuie să facem testarea gratuită şi mai accesibilă pentru a îi proteja pe copii, familiile noastre, prietenii şi comunităţile.”, a scris Pink.

Pentru a ajuta, vedeta a decis să doneze o sumă importantă de bani pentru a-i susține pe cei care luptă în fiecare zi cu COVID-19. ”Într-un efort de a susţine medicii care se luptă în prima linie în fiecare zi, voi dona 500.000 de dolari la Temple University Hospital Emergency Fund din Philadelphia în onoarea mamei mele, Judy Moore. Ea a lucrat acolo timp de 18 ani la secţiunea Cardiomiopatie şi Transplant. Voi mai dona încă 500.000 de dolari pentru Primăria Oraşului Los Angeles, Fondul Dedicat pentru Criza Covid-19. Va mulţumesc vouă, tuturor profesioniştilor din domeniul medical şi tuturor celor din lume care munciţi din greu pentru a îi apăra pe cei iubiţi. Sunteţi eroii noştri! Următoarele 2 săptămâni sunt vitale. Vă rog staţi acasă. Vă rog! Staţi acasă!”

Pink nu este singura vedetă bolnavă de COVID-19

Pink nu este singura vedetă infectată cu noul coronavirus. Au mai fost depistați pozitiv clăparul trupei Bon Jovi, actorul Idris Elba, Olga Kurylenko, Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, Placido Domingo, actorul din „Game of Thrones”, Kristofer Hivju. În ultima săptămână a încetat din viaţa din cauza bolii şi Alan Merrill, compozitorul hitului „I Love Rock ‘N Roll”.

La nivel global, în primele zile ale lunii aprilie mai mult de 1,1 milioane de persoane erau infectate cu noul coronavirus și aproape 70.000 au murit din cauza bolii. Cele mai multe cazuri sunt în SUA, cu peste 278.000 de îmbolnăviri.

Dacă acest articol despre cântăreața Pink infectată cu coronavirus ți s-a părut interesant îți recomandăm să mai citești și: 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa