Mirela Retegan are COVID-19. ”Am pus pe mine absolut toate păturile şi plăpumile din casă”

Cristina Călin, redactor
scris pe
Mirela Retegan are COVID
Mirela Retegan este acasă cu fiica ei și se simte bine.

Mirela Retegan are COVID-19. Fondatoarea fenomenului Gașca Zurli și-a anunțat fanii printr-o postare pe contul de Facebook că s-a testat pentru noul coronavirus și rezultatul a fost pozitiv.

”Sunt pozitivă. Ieri am făcut testul și s a confirmat. Așa cum v-am promis că o să fac, dacă mi se întâmplă, încerc să vă spun cât mai multe din și despre această experiența.”, a scris vedeta anunțând că își va ține fanii la curent cu tot ceea ce i se va întâmpla în această perioadă.

Mirela Retegan are o formă ușoară de COVID-19. Este izolată acasă cu fiica ei Maya care a revenit de curând din Anglia.

Primele simptome au apărut sâmbătă: o stare ca de răceală, dar fără febră, fără tuse. Doar cu o senzaţie anormală de frig, nas un pic înfundat.

Nu este prima dată când Mirela Retegan face test pentru COVID-19

„Noaptea am mers la baie din oră-n oră. Duminică am avut o stare de sfârşeală, de oboseală nejustificată. Seara mi s-a făcut atât de frig şi aveam nişte frisoane de simţeam că nimic nu mă mai poate încălzi. Am făcut o baie fierbinte, dar nu m-a ajutat. Am pus pe mine absolut toate păturile şi plăpumile din casă, tot ce-am găsit am pus pe mine. Erau atât de grele că nici nu puteam să mă întorc de pe-o parte pe alta. Luni am făcut testul şi s-a confirmat virusul”, a povestit Mirela Retegan marţi seara, într-un live pe Facebook, după ce a primit rezultatul pozitiv.

Nu este prima dată când Mirela Retegan face test de COVID. „Când am avut cele mai mici dubii, m-am testat. Doar luna asta am făcut testul de 5 ori. Așa s-a întâmplat și luni, 14 decembrie”, a anunțat Mirela.

„E posibil să mă fi ales doar cu atât, COVID-ul să fi fost blând cu mine. Cele mai puternice simptome mi s-au manifestat prin frisoane. Aşa frisoane puternice n-am trăit în toată viaţa mea. Doamne dă să fie doar atât!”.

Fiica ei așteaptă rezultatul testului COVID-19

Fiica ei, Maya, şi-a făcut şi ea testul, iar acum aşteaptă rezultatul. „Ne-am izolat una de alta, ea are dormitorul la etaj, baia ei. Eu, când ies din cameră, îmi pun două măşti şi am după mine şerveţelele antibacteriene cu care şterg tot ce ating. Cel puţin eu o să stau până pe 27 decembrie în izolare, aşa că facem Crăciunul împreună”, a adăugat Mirela Retegan.

Cine este Mirela Retegan?

Mirela Retegan lucrat la Radio Transilvania, după care a fost șefă la Național FM. De-a lungul anilor, ea mai fost corespondent BBC, Pro TV și Mediafax. Ulterior, ea a renunțat la presă și s-a dedicat în totalitate firmei sale de evenimente pentru copii „Zurli”.

Gaşca Zurli, creată de Mirela a devenit un fenomen cucerind atât copiii, cât și părinții. Rețeta succesului este o combinație atipică în peisajul românesc care pune pe aceeași scenă teatrul și conceptul de petreceri pentru copii. Este un teatru reinventat, personalizat, fără standarde, șabloane, bazat pe puterea cuvântului.

Poți citi mai multe articole despre persoane publice care au fost testate pozitiv pentru COVID-19:

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa