Șapte motive pentru care mama e cea mai bună prietenă

Anca Vlad

Pentru că se apropie Ziua Mamei pare potrivit să vorbim despre mamă ca fiind cea mai bună prietenă. Orice fată are nevoie de mama ei și e cu atât mai norocoasă dacă aceasta, pe lângă că o susține și o iubește, îi este și bună prietenă. Alyssa Brannigan ne dezvăluie pe theodysseyonline.com de ce mama e cea mai bună prietenă a ei. Cu siguranță că multe fete/femei se vor regăsi în textul de mai jos.

Îi pot spune orice

Bineînțeles că mama nu va înceta să fie în primul rând părintele meu. Se va înfuria ori de câte ori voi face ceva greșit și-mi va ține predici la fel ca oricare părinte. Cu toate acestea, după morala de rigoare, este acolo ca să mă consoleze și să-mi dea sfaturi atunci când am nevoie.

Nu-mi trădează secretele

Să nu mă înțelegeți greșit, am prietene extraordinare. Nu cred că trebuie să-mi fac griji că vreuna dintre ele mi-ar dezvălui secretele unei terțe persoane, dar când vine vorba despre mama sunt 100% sigură că nu o va face. Pot discuta cu ea despre oricine/orice și nu va sufla o vorbă.

Dacă cineva greșește față de mine, nu-l mai place

La urma urmelor, asta e treaba mamelor, nu-i așa? E plăcut să știu că am întotdeauna pe cineva de partea mea și e și mai plăcut să știu că acel cineva ține atât de mult la mine, încât e dispus să rupă orice legătură cu cel care m-a rănit.

Mă va proteja toată viața

Nu contează dacă eu am greșit sau nu. Dacă-mi faci rău în orice mod, sub orice formă, ar fi bine să știi încă de la început că mama e cea mai bună prietenă a mea, așadar va fi alături de mine și mă va apăra ca o leoaică. E ca și cum aș avea propriul bodyguard.

Nimic nu o va împiedica să ma iubească

Aș putea jefui o bancă, incendia o casă sau ucide pe cineva (va dați seama că exagerez doar ca să conving de cât de mult mă iubește), dar mama nu va înceta să mă iubească. Evident că dezamăgirea va exista pe chipul și în cuvintele ei, dar va fi lângă mine și mă va iubi, acordându-mi tot sprijinul ei.

Mama e cea mai bună prietenă? Atunci să înceapă distracția!

Pedichiura, o înghețată în oraș, un maraton de filme sau bârfă o noapte întreagă. Toate acestea le fac cu aceeași plăcere cu prietenele, dar și cu mama. Sinceră să fiu, în astfel de momente o prețuiesc cel mai mult pe mama.

Orice mi-ar face, nu voi înceta s-o iubesc

Așa cum în ochii mamei eu nu fac nimic rău, la fel cred și eu când vine vorba despre ea. Din fericire, mama nu a greșit niciodată față de mine. Dacă însă se va întâmpla vreudată, știu sigur că nu aș putea să-i port dușmănie. Dragostea pe care i-o port mamei e necondiționată și așa va rămâne întotdeauna.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

 

Te-ar mai putea interesa