Vocea ta: Trucul care m-a ajutat să îmi protejez copilul de răceli și i-a întărit imunitatea (P)

Ileana Mirescu
copil mama

Îmi amintesc de prima viroză din viața copilului meu. Avea un an și câteva luni și ne-a prins pe amândoi o viroză de toată ”frumusețea”, care ne-a ținut la pat zile întregi. Eu reușeam să funcționez cât de cât, dar copilul, cât o gogoșică pe vremea aceea, era de nedescris. În fine, am trecut cu bine peste episodul acela, dar prima viroză din viața copilului rămâne ca o frescă dureroasă în amintirea mamei. Cuvântul ”viroză” sau sunetul acela de nas tras plin de secreții, mă duce acum, invariabil, cu mintea și cu sufletul la zilele acelea de suferință în tandem.

Au trecut destui ani de atunci și, deși nu mă mai sperie aproape nimic când vine vorba despre bolile acestea curente, stau totuși în gardă. Am învățat, de-a lungul timpului, că sănătatea e o alegere, de cele mai multe ori. Nu vorbim de cazurile în care lovesc boli grele, ci de mărunțișurile acestea cu enteroviroze, năsucuri înfundate, febre etc. Se spune că e mai simplu să previi decât să vindeci. E un clișeu cu care ne-am obișnuit toate în viețile noastre de mame, dar cum s-ar traduce asta în fapte? Cum prevenim, de fapt? Îmi amintesc tot de primii ani ai copilului meu când fugeam de vremea rea, nu îl lăsam să se joace în zăpadă, îi puneam căciulă poate chiar din octombrie… Aveam impresia că dacă îl înfofolesc, e automat protejat.

Imunitate puternică pentru copii. Fără glob de sticlă!

Dar soluția nu e să faci un glob de sticlă (în cazul meu de textile) în care să-ți pui copilul, ci să-ți ajuți copilul să devină suficient de tare pentru a rezista fără niciun fel de glob în fața oricăror factori care îl pot afecta și îmbolnăvi. Am descoperit, după un tratament cu antibiotice, care a venit la pachet cu probleme ale florei intestinale, că pot face mai mult. Pot face mai mult decât să pun haine pe el și să-l țin în casă. Îl pot pregăti pe el! Mai mult cu ajutorul ProBioBaby, care are o formula unică de bacterii prietenoase pentru întărirea sistemului digestiv și imunitar al copiilor, și se recomandă după vârsta de 1 an. Eu l-am ”cunoscut” ca urmare a unui tratament cu antibiotice. Este recomandat pentru că reface flora intestinală, regleaza tranzitul (diaree/constipație), ajută în cazul în care copilul are dureri abdominale, greață, colici, balonare, dar ajută foarte mult și la întărirea sistemului imunitar.

ProBioBaby este o combinație optimă de probiotice si prebiotice care reechilibrează și protejează flora intestinală, susținând apărarea naturală a organismului. Iar ProBioBaby nu se recomandă doar copiilor, ci și adulților care au un dezechilibru al florei intestinale, provocat de stres, alimentație incorectă sau ca urmare a unui tratament cu antibiotice.
Este ca o armată care acționează pe toate flancurile pentru ca să apere cele mai prețioase cetăți ale noastre – copiii. Este armata pe care cred că fiecare mamă ar trebui să o aibă și de care fiecare copil are nevoie.

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa