Tusea productivă nu-ţi lasă copilul să doarmă? (P)

TOTUL DESPRE MAME

Ce ne facem cu tusea copiilor?

Copilul tău tușește, cu precădere noaptea, iar tu te simți neputincios pentru că nu știi cum să îl alini și să îl ajuți să se odihnească?

Ei bine, mai întâi de toate trebuie să știi că tusea este o reacție de apărare a organismului, care constă într-un mecanism reflex al căilor respiratorii de a elimina secrețiile sau corpii străini. Cel mai adesea, tusea este un prim simptom al afecțiunilor respiratorii. Cu toate că deranjează, tusea este benefică, întrucât este modalitatea prin care organismul curăță și protejează căile respiratorii de mucus și alte secreții.

Tusea devine o urgență în momentul în care este însoțită de greutăți la respirație, dureri în piept, expectorații sangvine, febră și transpirații nocturne, insomnii.
Tusea este într-adevăr mai persistentă noaptea, când din cauza poziției din timpul somnului secrețiile nazale ajung în gât, provocând iritații. Aceste iritații declanșează episoadele de tuse.

Pentru ca micuțul tău să aibă o noapte liniștită, ai grijă ca aerul din cameră să nu fie uscat, iar copilul să doarmă pe un plan înclinat cu capul ridicat mai sus sau pe o parte pentru a nu  înghiți mucus și a evita astfel posibilitatea de a se îneca.

Gama IMUNOTUS vine în ajutorul copiilor

De asemenea, și produsele din gama IMUNOTUS vin în ajutorul copiilor cu tuse productivă și iritativă, asigurându-le o soluție completă care menține starea de sănătate a cailor respiratorii și contribuie totodată și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Cu un profil de siguranță ridicat – fără reacții adverse, produsele din gama Imunotus se găsesc sub forma capsulelor, siropului sau plicurilor:

  • pentru copiii de peste 2 ani: Imunotus 2+ plicuri și Imunotus sirop
  • pentru copiii de peste 8 ani și adulți: Imunotus 8+ plicuri și Imunotus capsule

Ingredientele active din compoziția produselor din gama Imunotus:

  • au efect mucolitic și favorizează expectorația (acetil-cisteină, extract standardizat din flori de soc și cimbru)
  • contribuie la menținerea sănătății sistemului imunitar (vitamina C, extract standardizat din fructe de soc)
  • au efect antiviral, împiedicând multiplicarea și dezvoltarea virusurilor care au cauzat răceala (extract standardizat din fructe de soc)

Imunotus! și nu mai faci ca un măgăruș!

Detalii pe www.imunotus.ro

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa