Ţine suferința și bolile la distanţă de familia ta! (P)

TOTUL DESPRE MAME
Asigurare de sanatate copii | Totul despre mame
Cei mari trebuie sî aibă întotdeauna grija de cei mici!
  Asigurare de sanatate copii | Totul despre mame
  Cei mari trebuie să aibă întotdeauna grijă de cei mici!

  Copilăria nu trebuie să fie locul amintirilor urâte

  Aveam şase ani şi mă uitam mirată la cei doi zugravi care, sub supravegherea părinţilor mei, întindeau într-o primăvară friguroasă, pe pereţii din sufrageria prăfuită a apartamentului nostru de la bloc, ceea ce mi se părea mie atunci o mâzgă groasă şi urât mirositoare. Habar n-aveam de ce părinţii puteau fi de acord cu chestia aia oribilă şi vâscoasă care urma să ne înfrumuseţeze camera, dar mă gândeam că poate oamenii mari ştiu mai bine despre ce e vorba în situaţii ce presupun curăţenia şi zugrăvitul unui apartament în care stau şi copii.

  Mai ţin minte că în zgomotul ritmic pe care-l făcea mâzga întinsă pe perete a început să mă doară capul. La început era o durere în spatele urechii, apoi durerea s-a extins şi am ajuns să simt cum întreaga mea scăfârlie e cuprinsă de zeci de impulsuri intense, iar privirea să mi se înceţoşeze, aşa cu mi se întâmplase în vara anterioară când pălăria de soare a maică-mii îmi tot cădea peste ochi, dar nici n-aveam voie să o dau jos, de teama insolaţiei. M-am aşezat pe canapea şi i-am spus mamei, cu voce sfârşită, că mă doare rău de tot capul. Îmi mai aduc aminte că a venit să vadă dacă n-am febră şi mi-a spus să merg să beau o cană cu apă, poate o să-mi treacă. N-am putut să mă mai ridic din pat din pricina unui chin de neimaginat şi tot ce mai ştiu legat de acel moment este că am ajuns din braţele tatălui în maşina salvării, că plângeam mult şi că nimeni nu ştia ce am.

  La un pas de colaps

  După opririle la două spitale în care medicii dădeau neputincioşi din umeri şi ne îndemnau să mergem mai departe, spre un alt spital, am ajuns, într-un final, la locul şi la omul potrivit. Acolo, medicul respectiv m-a consultat în amănunt în timp ce mă ţineau părinţii pe braţe şi m-a diagonosticat cu meningită. Au urmat momente dramatice, cu o puncţie în coloană pe care n-am cum s-o uit vreodată, mama care plângea pe hol pentru că n-avea sub nicio formă voie să vină cu mine, dureri şi mai mari de cap şi un pat de spital rece şi alb, unde mi-am petrecut zile bune până am scăpat de cumplita boală.

  Deşi aveam doar şase ani, impactul acelor zile a fost atât de puternic, că mi se pare că s-a întâmplat totul relativ recent. O văd şi acum pe mama cum se lipea de fereastra salonului de la parter unde eram, bătând uşurel în geam până mă ridicam din pat şi deschideam. Îmi aducea mâncare caldă într-un vas de yena, vas înfofolit în mesada de la singura ei haină de iarnă, ca să nu se răcească. După ce am devenit mamă la rândul meu, m-am gândit de câteva ori la cât de mare trebuie să fi fost impactul emoţional pentru părinţii mei şi la deznădejdea de a vedea că nimeni nu e în stare să dea un diagnostic corect pentru un copil de şase ani care nu-şi mai simte capul de durere şi pare inconştient.

  Asigurarea de sănătate Dr. Kid poate fi colacul de salvare

  Pentru ca astfel de situaţii dramatice să nu se repete şi azi, părinţii pot încheia o asigurare de sănătate pentru copii la Metropolitan Life. Astfel, ei vor fi siguri că, indiferent de ce-i va rezerva viitorul copilului lor, acesta va avea toate şansele să iasă cu bine din încercările prin care va trece. Unic pe piaţă, asigurarea Dr. KID oferă garanţia primirii sumei asigurate stabilite de părinte în cazul în care copilul este diagnosticat cu oricare dintre următoarele 20 de afecţiuni grave, 10 având incidenţa cea mai mare: cancer, poliomielită, meningită, encefalită, anemie aplastică, hepatită cronică activă, epilepsie, febră reumatică, boală cardiacă cronică dobândită, paralizie (Pierderea capacităţii de utilizare a membrelor), orbire (Pierderea totală şi permanentă a vederii), surditate (Pierderea auzului), HIV (Virusul Imunodeficitar Uman) prin transfuzie de sânge, insuficienţă renală în stadiu terminal, tetanos, diabet zaharat, tumori cerebrale benigne, transplant organe majore, intervenţie chirurgicală asupra valvelor cardiace, intervenţie chirurgicală asupra aortei.

  Chiar dacă bolile rare apar când nici nu te-aștepți, asigurarea de sănătate nu le lasă să te învingă!

  Metropolitan Life este numărul 1 în asigurări garantate – accidente şi îmbolnăvire şi numărul 2 în piaţa de asigurări de viaţă, cu 16% cotă de piaţă. Compania are 15 ani de activitate pe piaţa locală de asigurări de viaţă şi 2 milioane de clienţi beneficiază de asigurări de viaţă sau pensii private obligatorii oferite de companiile Metropolitan Life. Alăturându-te şi tu acestei comunităţi vei avea siguranţa că te afli pe cele mai bune mâini. Astfel, pe lista nenumăratelor avantaje ale asigurării Dr. Kid se numără:

  • Garanţia că vei primi suma asigurată pentru copilul tău în cazul în care va fi diagnosticat cu o afecţiune gravă.

  • Certitudinea că vei primi beneficiile în cazul în care copilul tău va întâmpina o situaţie dificilă, cum ar fi o fractură sau o arsură.

  • Garanţia beneficiilor la apariţia invalidităţii permanente a copilului survenită ca urmare a unui accident. În cazul acesta Dr. KID îşi sporeşte vigilenţa şi dublează beneficiile pe perioada vacanţei de vară.

  • Siguranţa unei diagnosticări corecte. În cazul în care copilul se îmbolnăveşte grav, cu Dr. KID părintele poate obţine a doua opinie medicală (telediagnostic) de la un medic specialist al Consorţiului WorldCare -– partenerul Dr. KID pentru consult şi opinii medicale.

  • Certitudinea că vei primi suma asigurată în cazul în care copilul tău are nevoie de spitalizare sau de o intervenţie chirurgicală din orice cauză.

  • Anuitate educaţională pentru copil în situaţia apariţiei decesului din accident al părintelui, ce va fi plătită lunar, timp de 5 ani.

  • Indemnizaţie de invaliditate pentru părinte în cazul apariţiei invalidităţii totale şi permanente din accident, ce se va plăti lunar, pe o perioadă de 5 ani.

  • Reducere cu 10% a primei aferente beneficiilor oferite copilului, pentru fiecare asigurare Dr. KID achiziţionată de acelaşi titular, începând cu poliţa încheiată pentru al doilea copil.

  • Dr. KID îţi oferă oportunitatea de a investi bani pentru a-i oferi copilului un început bun în viaţă. La alegere sunt 3 fonduri de investiţii în care se pot depune bani la intervale de timp regulate sau ori de câte ori părintele doreşte.

  Pentru mai multe detalii legate de Dr. KID, consultanţii Metropolitan Life îţi stau la dispoziţie oricând. Poţi stabili şi tu oricând o întâlnire cu ei aici.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa