Eşti părinte? Ia în calcul acest lucru pentru sănătatea copilului! (P)

Raluca Dumitrică
sanatatea-copilului-totul-despre-mame

Viaţa e plină de surprize şi, din păcate, aceste surprize nu sunt întotdeauna şi cele mai plăcute. Dar sănătatea copilului nu trebuie să fie una dintre surprizele neplăcute. Aşa că  părinții ar trebui să facă tot ce pot pentru a păstra intactă această sănătate!

Acum vreo două veri, pe când eram în parc cu fetele mele, ne-am întâlnit cu o altă familie, foarte simpatică, mama, tatăl şi o fetiţă în vârstă de aproximativ 5 anişori. Micuţa, pe nume Ana, era tare drăgălaşă şi zâmbitoare, iar între ea şi copiii mei s-a creat, ca între oricare alţi copii care merg cu toată plăcerea să alerge şi să se joace în aer liber, o simpatie instantă.

La un moment dat, am văzut că mijlocia mea, pe atunci aproape de aceeaşi vârstă cu noua prietena din parc, a venit lângă mine. S-a aşezat pe banca pe care stăteam şi mi-a spus că fetiţa are un cercel atât de frumos, încât mă roagă tare mult să îi întreb pe părinţii ei de unde i l-au cumpărat, ca să îşi ia şi ea ceva identic. Nu prea înţelegeam de ce era vorba doar de un cercel, şi nu de doi. Şi nici cam despre ce fel de cercel era vorba (până la urmă cerceii de fetiţe sunt cam la fel, nu?). De aceea am încercat să mă uit mai atent la micuţă, înainte de a-i intra în vorbă despre bijuterii cu părinţii ei.

Când să desluşesc misterul micului accesoriu, o văd pe puştoaica mea că sare de pe bancă, cu gândul să meargă glonţ spre fetiţă. Ana, Ana, Anaaaa, ţi-a căzut cercelul! a strigat fetiţa mea, către Ana care tocmai revenise la sol după nişte ture zdravene de dat în leagăn. Pentru că micuţa nu dădea niciun semn că ar interesa-o acest lucru, puştoaica mea s-a dus aproape, a cules din iarbă cercelul pierdut şi i l-a întins îmbujorată celei căreia îi aparţinea. Imediat a apărut lângă ele şi mama acesteia, uşor impacientată. Ea şi-a dojenit uşor fiica pentru că nu a fost atentă şi era gata să rămână fără… Atunci mi-am dat seama că cercelul nu era deloc un cercel. El era un aparat auditiv colorat şi drăguţ, care o indusese în eroare pe fetiţa mea. Sunt sigură că şi pe alţi copii cu care se întâlnise micuţa Ana de-a lungul timpului.

După acest moment, copiii au continuat să se joace, iar eu am stat de vorbă în tihnă cu părinţii fetiţei, care azi nu mai erau aşa de trişti ca în urmă cu câţiva ani, când au aflat de la medici această veste tristă. Nu se ştia exact care era motivul pentru care Ana nu mai auzea. Cea mai probabilă cauză părea să fie un tratament cu antibiotice pentru o infecţie, tratament greşit recomandat de medic, la momentul respectiv. Acum, Ana purta un aparat auditiv. Dar părinţii sperau ca peste câţiva ani să poată să treacă printr-o intervenţie care să îi redea, dacă nu complet, măcar cât mai mult din capacităţile auditive. Sănătatea copilului lor era tot ceea ce conta pentru ei!

Asigurarea de sănătate Dr. Kid, prietenul tău în situaţii delicate şi cel care ajută ca sănătatea copilului să fie optimă

La copii ca Ana s-au gândit cei de la Metropolitan Life, care au creat Dr. KID. Acesta este unicul produs de asigurare de sănătate creat special pentru copii, oferindu-le protecţie 24 de ore din 24. Cu el, poţi sta liniştit că sănătatea copilului tău e pe mâini bune!

Unic pe piaţă, asigurarea Dr. KID oferă garanţia primirii sumei asigurate stabilite de părinte în cazul în care copilul este diagnosticat cu afecţiuni severe. Acest produs are acoperire pentru boli grave, ce pot afecta grav sănătatea copilului pe termen scurt şi lung.

Metropolitan Life – o companie de încredere, care are grijă de sănătatea copilului

Metropolitan Life este parte din MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, MetLife are operațiuni deschise în aproape 50 de țări. Compania deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu.

În România, Metropolitan Life are peste 17 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Două milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Sănătatea copilului tău e vitală!

Alăturându-te şi tu acestei comunităţi vei avea siguranţa că te afli pe cele mai bune mâini. Astfel, pe lista nenumăratelor avantaje ale asigurării Dr. Kid se numără:

  • Garanţia că vei primi suma asigurată pentru copilul tău în cazul în care va fi diagnosticat cu o afecţiune gravă.
  • Certitudinea că vei primi beneficiile în cazul în care copilul tău va întâmpina o situaţie dificilă, cum ar fi o fractură sau o arsură.
  • Garanţia beneficiilor la apariţia invalidităţii permanente a copilului survenită ca urmare a unui accident. În cazul acesta Dr. KID îşi sporeşte vigilenţa şi dublează beneficiile pe perioada vacanţei de vară.
  • Siguranţa unei diagnosticări corecte. În cazul în care copilul se îmbolnăveşte grav, cu Dr. KID părintele poate obţine a doua opinie medicală (telediagnostic) de la un medic specialist al Consorţiului WorldCare -– partenerul Dr. KID pentru consult şi opinii medicale.

Ca beneficii, mai există:

  • Certitudinea că vei primi suma asigurată în cazul în care copilul tău are nevoie de spitalizare sau de o intervenţie chirurgicală din orice cauză. Astfel, sănătatea copilului tău are toate şansele să fie intactă!
  • Anuitate educaţională pentru copil în situaţia apariţiei decesului din accident al părintelui, ce va fi plătită lunar, timp de 5 ani.
  • Indemnizaţie de invaliditate pentru părinte în cazul apariţiei invalidităţii totale şi permanente din accident, ce se va plăti lunar, pe o perioadă de 5 ani.
  • Reducere cu 10% a primei aferente beneficiilor oferite copilului, pentru fiecare asigurare Dr. KID achiziţionată de acelaşi titular, începând cu poliţa încheiată pentru al doilea copil.
  • Dr. KID îţi oferă oportunitatea de a investi bani pentru a-i oferi copilului un început bun în viaţă. La alegere sunt 3 fonduri de investiţii în care se pot depune bani la intervale de timp regulate sau ori de câte ori părintele doreşte.

Pentru mai multe detalii legate de Dr. KID şi de cum poţi să fii stăpân pe sănătatea copilului tău, consultanţii Metropolitan Life îţi stau la dispoziţie oricând. Poţi stabili şi tu oricând o întâlnire cu ei aici.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook. Acolo găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante!

Foto: Guliver

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa