NOU: HiPP HiPPiS – fructe delicioase şi super distracţie! Ideale în călătorii

TOTUL DESPRE MAME

Popularelor piureuri de fructe HiPP (HiPP Fruit-Fun), de cea mai bună calitate ecologică, li s-a dat o nouă denumire şi un nou design – acum, de asemenea, şi pentru copiii mai mari.

Piureul de fructe, fin mărunţit, este foarte popular în rândul copiilor de toate vârstele. În urmă cu 5 ani, producătorul de hrană pentru copii HiPP a fost printre primele companii ce a oferit copiilor mici, piureuri de fructe ecologice, în ambalaj de tip “squeezing bag.”

De la Cameleonul Cathy la Zebra Zachary: Jucăuşele HiPP HiPPiS

Şi cum ajung fructele în piureuri? Cu ajutorul animăluţelor HiPPiS, bineînteles!

Maimuţa Matt adună fructele ecologice de pe cele mai înalte crengi ale pomilor fructiferi, în timp ce Cameleonul Cathy îşi foloseşte limba cea lungă şi încovoiată pentru a le aşază cu grijă în coş.

Maimuţa cea veselă şi cameleonul cel îndemânatic sunt doar 2 dintre animăluţele HiPPiS, ce se regăsesc pe ambalajele noilor piureuri de fructe. Mai mult decât atât, lumea animalelor HiPPiS va fi completată de cărţi de aventuri şi de jocuri pentru copiii mici.

HiPP HiPPiS nu conţin zaharuri adăugate sau sucuri concentrate pentru îndulcire. Nu au doar gust bun, dar, prin intermediul animăluţelor vesele HiPPiS, sunt şi amuzante pentru copii.

Piureurile de fructe HiPP HiPPiS, de cea mai bună calitate ecologică si cu ingrediente strict controlate, sunt ideale în călătorii. Copiii le găsesc gustoase, dar şi distractive.

De asemenea, sunt perfecte şi pentru adulţi, fie ca gustare sănătoasă la birou, cât şi în timpul liber. Piureurile de fructe HiPP HiPPiS sunt disponibile atât în ambalaje individuale (100g), cât şi multipack (4x100g):

Ambalaj individual (100g):

HiPP HiPPiS Piure de fructe – Măr, Pară, Banană (100g) / Maimuţa Matt

HiPP HiPPiS Piure de fructe – Căpşuni – Banană în Măr (100g) / Broasca Frankie

HiPP HiPPiS Piure de fructe – Măr-Piersică cu Fructe de Pădure (100g) / Tigrul Tim

HiPP HiPPiS Piure de fructe – Mar-mango cu piersică (100g) / Ţapul Benjamin

Ambalaj multipack (4x100g):

HiPP HIPPiS Piure de fructe – Pară, Banană, Kiwi (4x100g) /

Zebra Zachary

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa