Cum protejăm organismul de virozele din colectivitate? (P)

TOTUL DESPRE MAME

Intrarea copilului în colectivitate le dă bătăi de cap părinților

Perioada începerii cursurilor în școli si grădinițe este, cu siguranță, o provocare pentru părinți, dar și pentru copii. Pe lângă stresul și aglomerația activităților de început de toamnă, o grijă specială ar trebui să reprezinte și sănătatea familiei, atât a celor mari, cât mai ales a celor mici, care vor intra în contact cu mai multe persoane decât în vacanță.

Curele de imunizare sunt mai mult decât necesare pentru toată familia

În plus, din pricina vremii, care este mai capricioasă toamna, cu variaţii de temperatură, cei cu un sistem imunitar nepregătit vor fi ținte perfecte pentru infecţiile respiratorii.

Astfel, curele de imunizare sunt mai mult decât necesare pentru toată familia, deoarece un organism cu o imunitate scăzută reprezintă gazda ideală pentru dezvoltarea răcelilor. Aportul zilnic de vitamine și minerale ajută organismul și să funcționeze ca un scut protector împotriva virusurilor din exterior.

De exemplu, zincul este un mineral cu multe valențe terapeutice. Există studii prin care s-a demonstrat faptul că zincul este esențial pentru întărirea sistemului imunitar, iar lipsa lui din organism scade rezistența acestuia la infecții. Folosirea zincului ajută la reducerea incidenței episoadelor de răceală, dar și necesitatea utilizării de produse antibiotice.

De asemenea, vitamina D este implicată în mod direct în stimularea sistemului imunitar. Este  cunoscută în special pentru rolul ei în menținerea integrității sistemului osos si, în plus, scade șansele de contactare a bolilor infecțioase de sezon. Conform studiilor de specialitate, persoanele care au deficit de vitamina D sunt mai predispuse la a dezvolta infecții ale căilor respiratorii superioare.

PROIMMUNITY activează, susține și grăbește răspunsul sistemului imunitar

Pe lângă legumele și fructele consumate zilnic pentru rația de vitamine, un rol însemnat îl au și curele de imunizare. Dacă vă doriți o formulă complexă pentru stimularea imunității, încercați Proimmunity.

Gama pentru adulți și copii PROIMMUNITY activează, susține și grăbește răspunsul sistemului imunitar, îl menține în stare de alertă și pregătit pentru apărare, cu efecte intense mai ales la porțile de intrare ale microorganismelor – zona ORL (nas, cavitate bucală). Produsele din gama Proimmunity au în compoziție extracte naturale: propolis, vitamina C, fructe de soc, echinacea, zinc și vitamina D3.

Gama PROIMMUNITY se găsește în două forme de prezentare:

Sirop – pentru copiii cu vârste între 1 și 7 ani, are acțiune antimicrobiană, crescând rezistența organismului la infecții datorită complexului de Propolis, Echinacea, vitamina C, soc și ZINC.

Capsule – pentru copiii de peste 7 ani și pentru adulti, acționează sinergic asupra sistemului imunitar prin scăderea la jumătate a perioadei de boală (datorită extractului de soc, alături de propolis, vitamina C, Echinacea și VITAMINA D3).

Mai multe detalii găsiți pe www.proimmunity.ro sau pe facebook/LaboratoareleFiterman

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa