Copiii pot învăța să înoate la Body Art Wellness Club! (P)

TOTUL DESPRE MAME

La ce vârstă este bine să ne ducem copilul la înot? Este o activitate sigură? Care sunt efectele și beneficiile acestui sport?

Acestea sunt doar câteva din întrebările, îndreptățite de altfel, pe care fiecare părinte și le pune înainte de a-și îndreptă pruncul, pentru a se dezvoltă sănătos și armonios, către o anumită activitate sportivă.

Putem vorbi de inițiere după vârstă de trei anișori când copilașii încep să își dezvolte câtuși de puțin motricitatea și coordonarea.

Este adevărat că atunci când vorbim de contactul și acomodarea cu apa este recomandat să se facă mult mai devreme de 3 ani, dar atenție, să nu confundăm acomodarea cu apa, când copilașul deprinde aproape involuntar și instinctiv cum să respire și să stea în apa, cu inițierea, când aceștia deprind mișcări și procedee de înot specifice.

În cazul inițierii, rezultate apăr foarte repede, astfel că în maxim 8 -10 ședințe copilul poate învață să facă plută pe spate și chiar să dea ușor din mâini. Mai târziu, aproape de 4 anișori pot deprinde și procedee specifice, cum ar fi bras și crawl.

Cât despre beneficii, înotul își asumă, binemeritat, creditele unei dezvoltări armonioase, iar pentru că implică în efort sistemele cardiovascular și respirator, îmbunătățește considerabil funcțiile întregului organism.

Body Art Wellness Club vă așteaptă în condiții optime pentru desfășurarea acestor activități, fie că este vorba de adulți sau de copii. Atât temperatură apei, cât și sistemul de filtrare și purificare ale acesteia sunt extrem de potrivite.

Pentru mai multe detalii, membrii echipei va stau la dispoziție.
www.body-art.ro
0731.111.113

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa