Copiii întâmpină şi descoperă lumea mai uşor cu Liv.52 sirop (P)

TOTUL DESPRE MAME

Liv.52 sirop pentru copiii care vor să descopere lumea

Imaginează-ți-l pe bebe ca pe un mic extraterestru nevoit să părăsească singura lume pe care o cunoaște – burtica ta-pentru a păși într-o alta cu totul diferită, pe care nu o înțelege și la care trebuie brusc să se adapteze.

Tot ce îți dorești tu este să îl ajuți să crească frumos

Orice element nou pe care îl întâlnește îi solicită organismul deja fragil și sensibilizat de tot zbuciumul „aterizării fortate”. Nu e calmat decât de vocea, de mirosul, de căldura ta, pe care le recunoaște și de care se agăță pentru a face față noilor provocări. Iar tot ce îți dorești tu este să îl ajuți să crească, să descopere și să intre în armonie cu această lume nouă.

Aflat încă în stadiul de dezvoltare, ficatul nou-născutului, principalul organ cu rol în detoxifierea organismului, nu e întotdeauna capabil să proceseze toxinele din mediul înconjurător și nici să preia și să înlăture o cantitate suficientă de bilirubină din sânge. în această situație poate apărea icterul accentuat sau prelungit, asociat, uneori, cu stări de apatie, lipsa poftei de mâncare, stagnarea greutății, crize de plâns.

În primele luni și ani de viață, organismul sugarului și apoi al copilul în creștere, continuă să rămână fragil în călătoria sa de întâlnire, de testare, de descoperire a lumii înconjurătoare. Alimentele procesate sau grase, anumite tratamente medicamentoase, toxinele din mediul înconjurător, toate suprasolicită ficatul copilului și îl împiedică să-și îndeplinească la capacitate maximă funcțiile.

Himalaya a creat formula de plante Liv.52 sirop

Pentru a te susține în eforturile tale de a-ți ajuta copilul să facă față provocărilor lumii pe care abia o descoperă, Himalaya a creat formula de plante Liv.52 sirop, ce poate fi administrată încă din prima zi de viață, și Liv.52 Tablete, formulă potrivită pentru adulți și copii cu vârste de peste 6 ani.

Imagine sapou

Liv.52 sirop este un supliment alimentar pentru regenerarea și protecția ficatului realizat din ingrediente naturale, atent selecționate și în proporții ideale. Printre plantele de bază din formulă Liv.52 se număra:

Capparis spinosa (Caparisul) – are acțiune antihepatotoxica, antiinflamatoare, menține arhitectură normală a ficatului, este util în hepatite și protejează ficatul în caz de toxicitate indusă de substanțe chimice.

Cichorium intybus (Cicoare) – este eficientă în hepatitele cauzate de diverse substanțe toxice pentru ficat precum anumite medicamente, are efect antioxidant, stimulează secrețiile biliare, contribuie la contracția veziculei biliare pentru evacuarea bilei în intestinul subțire.

Terminalia arjuna – are efect antioxidant și hepatoprotector, reduce nivelul colesterolului și are rol cardio-tonic.

Achillea millefolium (Coada șoricelului) – este utilă în hepatită, are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, stimulează secreția de bilă și îmbunătățește digestia.

Liv.52 sirop este recomandat copiilor de către medici din întreaga lume pentru creșterea poftei de mâncare și prevenirea anorexiei și malnutriției, pentru prevenirea și calmarea simptomelor asociate cu diverse disfuncții ale bilei sau ficatului – greață, balonări, constipație, dar și pentru protejarea ficatului împotriva toxicității induse de medicamente, metale grele sau alte toxine ce le pot afecta organismul fragil.

Pentru că are în compoziția sa doar ingrediente active din plante, într-o formulă ce reprezintă rezultatul a peste 10 ani de cercetări și studii, Liv.52, atât în varianta sirop, cât și tablete, nu are efecte adverse, nu interacționează cu alte medicamente și poate fi folosit în siguranță de la nou-născuți până la vârstnici.

Susține organismul copilului tău în perioadă de creștere și dezvoltare cu Liv.52 sirop și ajută-l pe cel mic să descopere lumea cât mai blând și să pășească frumos în viață!

Despre gama de suplimente alimentare Himalaya  
Toate produsele Himalaya sunt supuse cercetării timp de mai mulți ani și fiecare plantă medicinală utilizată este studiată și testată individual pentru eficacitate. Produsele fabricate de compania Himalaya Wellness reprezintă combinații complexe de plante ce acționează sinergic pentru combaterea diverselor afecțiuni, plante care susțin absorbția substanțelor active și plante care combat potențialele efecte negative, pentru formule mai rapide și mai sigure. Departamentul de Cercetare și Dezvoltare al companiei Himalaya este alcătuit din peste 200 de specialiști – medici, biochimiști, farmaciști, iar gamă farmaceutică Himalaya este recunoscută și recomandată în prezent de peste 300.000 de doctori și de specialiști din 90 de țări din întreaga lume.  
 

Liv.52 este distribuit de compania Prisum Internațional Trading, ce deține dreptul de distribuitor pe piața românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare și produse cosmetice (adulți și copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibilă în farmacii, plafare, magazine de profil, dar și pe magazinul online al Prisum Internațional www.hboutique.ro.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa