7 instrumente de casă esențiale atunci când ai un copil mic

TOTUL DESPRE MAME

Există câteva mici aparate pe care toți părinții de copii mici trebuie să le aibă în casă. Am selectat câteva instrumente absolut necesare, care vă ajută să controlați starea de sănătate a copilului și să-i întăriți sistemul imunitar. Am avut grijă ca toate aparatele pe care le-am selectat să fie special concepute pentru cei mici, produse din materiale prietenoase.

Aspirator nazal. Răcelile apar frecvent la cei mici, iar secrețiile acumulate în nas pot îngreuna respirația, produc indispoziții și pot provoca adevărate complicații precum otite, sinuzite și îmbolnăvirea căilor respiratorii. Pentru a scăpa de aceste griji cel mai bine ar fi să folosiți un astfel de instrument. Aspiratorul nazal poate fi folosit și pentru igiena nazală zilnică a copilului, fără a avea contraindicații, începând cu prima zi de viață. Mai multe detalii despre acest aspirator găsiți aici.

Termometru digital. Aveți nevoie, cu siguranță, și de un dispozitiv de monitorizare a temperaturii. Vă recomandăm un termometru digital EasyCare Baby cu vârf flexibil, care este rezistent la apă și are un ecran LCD ușor de citit. De asemenea, mai trebuie specificat faptul că întregul ansamblu nu este fabricat din materiale periculoase, precum sticla sau mercurul. Mai multe informații și detalii legate de preț găsiți aici.

Termometru de ureche cu infraroșu. Acesta măsoară căldura în infraroșu generată de timpan și de țesuturile înconjurătoare, pentru a reflecta temperatura corporală a pacientului, utilizând cea mai nouă tehnologie. Are o memorie de 25 de înregistrări, iar afișajul este de tip retroiluminare. Mai multe detalii găsiți aici.

Termometru pentru baie. Un astfel de dispozitiv vă spune exact temperatura de îmbăiere pentru copilaș. Puteți alege un termometru de baie EasyCare Baby, fără baterii, un Teddy Bear, fără baterii, ideal și pentru joacă în apă pentru cei mici. Mai multe detalii găsiți aici.

Aparat aerosol. Acesta este conceput pentru tratamentul afecțiunilor respiratorii și pentru prevenirea infectării tractului respirator. Este folosit des pentru tratarea răcelii, febrei, bronșitei, astmului, pneumoniei, micozei pulmonare și a bolilor cardiopulmonare. Mai multe informații găsiți aici.

Umidificator cu abur rece. Un mediu umidificat corect ajută la menținerea funcțiilor de protecție naturale ale mucoasei nazale și ale căilor respiratorii și asigură o protecție ridicată împotriva bacteriilor nocive și a pulberilor poluante. Vă recomandăm un umidificator cu abur rece Pic Solution ColdStone. Acesta nebulizează apa rece, utilizând vibrații la o frecvență ultraridicată pentru a menține nivelul optim al umidității interioare, în același timp asigurând o liniște perfectă, fără risc de arsuri sau de modificare a temperaturii camerei. Mai multe detalii și informații legate de preț găsiți aici.

Irigator nazal. Acest dispozitiv este conceput special pentru spălarea nazală, atât cu soluții saline, cât și cu soluții medicale cu aerosoli. Sunt modele care pot fi transportate și utilizate fără conectarea la rețeaua electrică. Mai multe detalii găsiți aici.

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa