Top 10 lucruri trăsnite pe care copiii le spun în public

Alexandra Constantin
lucruri trăsnite

Nu de puţine ori se întâmplă ca cel mic să spună lucruri care mai de care în cele mai nepotrivite momente. Am adunat doar câteva acele lucruri trăsnite şi ţi le prezentăm în rândurile de mai jos.

Lucruri trăsnite spuse de copii în gura mare

  1. „Când eram însărcinată cu fata mea cea mică, fata cea mare spunea tuturor că am un bebeluş în burtică şi că tati l-a pus acolo. Şi cum mereu dorea să fie ca mami, ea a început să se laude că are un bebe în burtică şi ca tati l-a pus acolo“.
  2. ,,Băiatul meu de 3 ani este în perioada în care întreabă numele fiecărei persoane pe care o cunoaşte. Eram la un meci de fotbal când a întrebat-o pe doamna din spatele nostru cum o cheamă. Ea i-a spus amabilă, după care el i-a atras atenţia că are mâncare între dinţi.”
  3. ,,Doamna în vârstă care stătea lângă noi în autobuz a intrat în vorbă cu băieţelul meu de 4 ani. El a început să se uite speriat la mine şi m-a întrebat tare dacă doamna va muri în curând.”
  4. ,,Uite mamă domnul poliţist are cătuşe cum ai şi tu în dormitor”.
  5. ,,Mâncam în linişte într-un restaurant când băieţelul meu de 3 ani a început să spună că îl doare burta. Nu a trecut un minut, după care întreabă tare dacă urmează să-i înceapă perioada aceea a lunii.”
  6. ,,Eram cu fetiţa mea la magazin când ea a început să povestească cu voce tare că sânii mei curg pentru că se pregătesc să facă lapte pentru bebeluşul din burtă. Am încercat să o întrerup, dar ea a vorbea în continuare despre sâni.”
  7. ,,Am intrat în baia unui magazin cu băieţelul meu. Nici nu a trecut câteva secunde şi a început să ma încurajeze tare să-mi fac nevoile mai rapid.”
  8. ,,Eram cu băieţelul meu de 4 ani într-un lift aglomerat în care era linişte. El o întreabă serios pe doamna care îi zâmbea frumos – <<La ce te uiţi aşa ciudat?>>.”
  9. ,,Cumpăram produse pentru curăţenia casei, dar şi pentru igiena personală. În mijlocul magazinului copilul meu mă întreabă dacă vreau să luăm deodorant sau pudră pentru sânii mei care transpiră.”.
  10. ,,De curând s-a întâmplat ca cel mai mic dintre copiii mei să vină spunând de la distanţă în gura mare în magazin că are diaree.”

 

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa