Idei inedite de mesaje pentru Ziua Mamei

Alexandra Constantin

Ești în căutare de idei de mesaje de Ziua Mamei? Noi îți venim în întâmpinare cu astfel de mesaje prin care să urezi gândurile tale bune alături de ”La mulți ani, mama!”.

Ideile de mesaje de Ziua Mamei merg de minune alături de un buchet de flori și niște ciocolată. Este o combinație cu care nu ai cum să dai greș, potrivit www.serenataflowers.com. Vrei totuși un cadou care să reziste pentru mai mult timp? Atunci alătură acestor mesaje de Ziua Mamei o plantă frumoasă.

 1. Pentru mama mea, pentru prietenul meu cel mai bun, pentru îngerul meu. La Mulți Ani!
 2. Mamele își țin copiii de mână pentru o scurtă perioadă de timp, dar inimile lor le păstrează pentru totdeauna.
 3. Mulțumesc mamă pentru dragostea ta, pentru ceea ce m-ai învățat, pentru că m-ai încurajat și m-ai ajutat să devin omul de astăzi.
 4. Nu o să pot să te răsplătesc vreodată pentru dragostea ta și pentru grija care mi-ai purtat-o.
 5. Fie ca ziua ta să fie la specială pe cât ești tu de specială mamă. Primește în dar urarea ce vine din suflet. La mulți ani!
 6. Tu ești lipiciul ce ne ține mereu împreună. La mulți ani, mamă!
 7. Nici o influență nu e la fel de puternică precum cea a mamei. La mulți ani, mamă!
 8. Ești o binecuvântare pentru mulți oameni, dar eu sunt recunoscătoare pentru faptul că ești mama mea.
 9. Unul dintre cei mai minunați prieteni pe care îi am se întâmplă să fie și una dintre cele mai minunate mame de pe planetă. La mulți ani, mamă!
 10. Pentru cea mai bună mamă din lume. Tu îmi aduci zâmbetul pe buze, îmi luminezi ziua și dai sens vieții mele. Nu-mi pot imagina o zi fără zâmbetul tău. La mulți ani, mamă!
 11. La mulți ani, mamă! Ești cea mai specială și mai importantă femeie din viața mea, acum și pentru totdeauna. Te iubesc mult.
 12. Lumea fără tine este un loc gol. Tu îmi oferi bucurie, dragoste și spriijin. Sunt fericită să am cea mai bună mamă din lume.la multi ani mama

La mulți ani, mama! Idei de mesaje de Ziua Mamei – urări din suflet pentru mame

 1. Pentru cea mai bună mamă din întreg Universul. La mulți ani, mamă! Meriți toată dragostea, grija și sprijinul pe care mi le-ai oferit în fiecare zi a vieții mele. Te iubesc!
 2. Ai fost mereu alături de mine de-a lungul timpului. Nu aș putea avea o mamă mai bună. La mulți ani!
 3. La mulți ani, mama! Nu spun destul de mult, dar îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine și faci în continuare.
 4. Tu m-ai învățat să fac primii pași, să scriu și să citesc, să merg cu bicicleta și încă un milion de alte lucruri. Îți mulțumesc din suflet pentru toate acestea. Să ai parte de o zi după placul inimii.
 5. O altă femeie frumoasă a spus cândva că „nu ești niciodată singură cu gândurile tale după ce ajungi mamă. Orice mamă trebuie să gândească de două ori, o dată pentru ea și o dată pentru copilul ei” – Sophia Loren. Îți mulțumesc că ai gândit la dublu de milioane de ori.
 6. Pot să-ți ofer flori sau să-ți dau cadouri, dar nimic în această lume nu poate să arate cât de multă dragoste port în suflet pentru tine. La mulți ani, mamă!
 7. M-ai făcut să zâmbesc de fiecare dată după ce am plâns și te-ai bucurat de fiecare dată alături de mine. Îți mulțumesc pentru asta și pentru încă un milion de motive. Te iubesc mamă.
 8. Nu există suficiente îmbrățisări în lume și nici suficienți pupici care să arate cât de mult te iubesc mamă. La mulți ani!
 9. Ai fost mereu alături de mine când mi-a fost rău sau când am avut un vis urât, chiar și atunci când am avut nevoie de ajutor la teme. Și acum mă faci să mă simt iubită și importantă chiar dacă ai alte un milion de lucruri de făcut. La mulți ani, mamă! Îți mulțumesc din suflet pentru tot.
 10. Te iubesc nu doar că ești mama mea, ci și pentru că ești singura persoană din lume care mă înțelege! La mulți ani, mama!
 11. Tu mi-a fost cel mai bun profesor. M-ai învățat ce înseamnă echilibrul în viață, m-ai învățat cum să fii mereu optimist și pozitiv. Te iubesc, mama!
 12. Chiar dacă sunt adult acum, atunci când sunt cu tine mă simt ca puiul mamei. La mulți ani, mama! Mulțumesc pentru tot!
 13. Îți mulțumesc mamă pentru tot ce ai făcut și faci pentru mine. Datorită ție am devenit ceea ce sunt astăzi. La mulți ani!
 14. Înțelepciunea ta m-a făcut să devin un adult responsabil. Mă simt binecuvântată că te-am avut lângă mine toată viața mea. Îți trimit toată fericirea din lume. Te iubesc, mama!
 15. Draga mea, mamă! Rugăciunile mele îi cer Celui de Sus să te țină sănătoasă, fericită și cu liniște în suflet. Ai un loc special în inima mea pe care nu îl poate lua nimeni. La mulți ani!
 16. Mamă, azi este ziua ta specială și tot ceea ce vreau să îți spun este că te iubesc indiferent de ce a fost între noi de-a lungul timpului. La mulți ani!
 17. Scumpa mea mamă, vreau să îți mulțumesc că ai fost alături de mine atunci când am avut nevoie și mi-ai dat curaj! La mulți ani, mama!
 18. Mama, tu ești darul special pe care mi l-a făcut Dumnezeu. La mulți ani!

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa