Top cele mai bune licee de stat din București. S-a publicat broșura de admitere la liceu

TOTUL DESPRE MAME

Părinții din București care vor să știe ce au de făcut pentru a alege liceul potrivit pentru copilul lor sunt invitați să consulte broșura special pregătită pentru acest scop de Inspectorat și să meargă în perioada 16-19 mai la târgul educațional în care vor afla mai multe despre modul de admitere din acest an

Inspectoratul Școlar al municipiului București a publicat brosura privind admiterea în învăţământ liceal pentru anul şcolar 2017 – 2018. Broșura, ce poate fi accesată AICI, cuprinde informații privind ultimele medii de admitere la liceele din București, dar si lista școlilor care organizeaza învatamant profesional si profesional dual (clase susținute de parteneriate cu diverse firme).

Broșura oferă informații despre cele mai mari medii de amitere la liceu, astfel încat absolvenții clasei a VIII-a și părinții acestora să își poate alege unitatea de învățământ în cunoștință de cauză.

Cele mai mari medii de admitere, anul trecut, au fost la următoarele licee:

La Colegiul National “Sfantul Sava”, anul trecut, media ultimului admis la specializarea Matematica-Informatica – bilingv engleza a fost de 9,90, iar ultima medie cu care s-a intrat la acest liceu a fost de 9,56, la Filologie.

La Colegiul National “Gheorghe Lazar”, anul trecut, ultima medie de amitere la specilizarea Matematica-Informatica a fost 9,76, iar ultima medie de admitere la Stiinte sociale a fost de 9,55.

La Colegiul “Mihai Viteazul”, anul trecut, s-a intrat cu 9,66 la Stiintele naturii si cu 9, 49 la Matematica-Informatica.

La Colegiul “Tudor Vianu”, ultima medie de admitere, anul trecut, la Matematica Informatica, a fost de 9,56.

La Colegiul National “Gheorghe Sincai”, anul trecut, s-a intrat cu 9,50 la Matematica-Informatica si 9,42 la Filologie.

Părinții care vor să afle mai multe despre admiterea din acest an pot participa în perioada 16-19 mai la târgul educațional cu oferta liceelor din București, târg care are loc în Parcul Tineretului, intrarea de la Liceul Șincai, între orele 10.00-18.00. Între orele 16.00-18.00 vor fi prezenți și membrii Comisiei Municipale de Admitere.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa