Totul despre mame – sezonul 3

TOTUL DESPRE MAME
Ruxandra Rusan, gata pentru sezonul 3 al emisiunii Totul despre mame

Emisiunea Totul despre mame revine pe Prima TV cu sezonul 3 începând cu luni, 4 martie, ora 15.30!

Prezentatoarea Ruxandra Rusan va fi alături de noi și pe parcursul acestui nou sezon al emisiunii Totul despre mame.

Sezonul 3 ne așteaptă cu rubrici noi, informații practice pentru părinți și pentru viitori părinți, discuții cu specialiști și, bineînțeles, cu obișnuita doză de divertisment.

Pe lângă rubrica principală, Colțul specialistului, unde specialiștii invitați vor discuta cu prezentatoarea Ruxandra Rusan despre teme de interes pentru mame și pentru femei în general, sezonul 3 al emisiunii Totul despre mame propune mai multe direcții noi:

Pe gustu’ lui puiu cu Horia Vîrlan

Horia Vîrlan gătește în noul sezon al emisiunii Totul despre mame de pe Prima TV pentru cei mai exigenți critici culinari, copiii. În fiecare luni, feluri de mâncare refuzate de obicei de cei mici își schimbă înfățișarea în interpretarea culinară a lui Horia și se transformă în felurile lor preferate de mâncare, în cadrul rubricii Pe gustu’ lui puiu.

Operațiunea pachețelul cu Monica Roșu

Monica Roșu, autoarea blogului Foodie Family și mama a doi băieți năzdrăvani, ne dă în fiecare marți idei proaspete pentru a pregăti un pachețel de prânz rapid, dar gustos și mai ales sănătos, în cadrul rubricii Operațiunea pachețelul.

Să ne amuzăm cu Maria Radu

La Hazu’ de marți ne vom amuza pe seama defectelor bărbaților printr-un monolog comic al actriței Maria Radu.

Marga Bălan ne învață pilates

Instructorul Marga Bălan va ține în acest sezon al emisiunii Totul despre mame de pe Prima TV un curs de pilates, în fiecare miercuri, care să le permită mamelor sa devină propriul lor antrenor.

Fast Good cu Ana Ghica

Tot în fiecare miercuri, Ana Ghica se folosește de puterea superalimentelor pentrus a prepara fără foc, în timp record, bunătăți sănătoase și hrănitoare pentru toți telespectatorii emisiunii Totul despre mame. Fiți cu ochii pe rubrica Fast Good!

Activități pentru tați și fii

La rubrica Aprobat de tata îi vom vedea pe István Lőrincz și pe fiul său, Tudor, în vârstă de 6 ani și un pic, care vor inventa activități noi, amuzante și educative, în fiecare miercuri.

Autografe de la Supercopii

Rubrica Supercopii devine Supercopii – Autografe și continuă în fiecare vineri colecția de copii cu abilități excepționale cărora emisiunea Totul despre mame le cere o serie de autografe.

Specialiștii Totul despre mame

Monica Reu, specialist în comunicare nonviolentă, Otilia Mantelers, trainer de educație prin joacă, Claudia Bider Heim, moașă și consilier de alăptare, Nicoleta Maxim, medic pediatru și Răzvan Vasiliu, avocat, sunt specialiștii din sezonul 3 ai emisiunii Totul despre mame. Aceștia  vor oferi consultații față în față mămicilor care vor să le adreseze direct întrebările.

Dicționarul de frumusețe cu Rucsandra Hurezeanu

Rucsandra Hurezeanu ne va vorbi joia, în emisiunea Totul despre mame, despre cum să ne menținem luminoase la orice vârstă, deschizând Dicționarul de frumusețe.

Terapie de cuplu cu Antonia Noel

Rubrica noastra TV terapia va continua și în acest sezon al emisiunii cu soluții pentru situații clasice de tensiune în cuplu.

Diana Stănculeanu ne dă sfaturi de parenting pozitiv

Psihologul Asociației Salvaţi Copiii, Diana Stănculeanu, va discuta vinerea despre educația pozitivă și ne va da sfaturi practice de creștere a copiilor.

Acestea sunt doar câteva dintre noutățile propuse de sezonul 3 al emisiunii Totul despre mame, difuzate pe Prima TV de luni până vineri, la ora 15.30 și în reluare la 08.30, cu un best-of al edițiilor din timpul săptămânii difuzat în fiecare sâmbătă între 8 și 9.

Pentru a afla restul surprizelor, curioșii trebuie să se uite pe Prima TV, luni 4 martie, la ora 15:30 pentru a urmări debutul sezonului trei al emisiunii Totul despre mame, prezentate de Ruxandra Rusan!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa