Rezultatele la Capacitate 2019

Theodora Fintescu, redactor
rezultatele la Evaluarea Națională 2019
Rezultatele la Capacitate 2019 pot fi contestate astăzi, 25.06, până la ora 20.00

Listele cu rezultatele la examenul de Capacitate 2019 se afișează astăzi de Ministerul Educației la avizierele școlilor și pe siteul instituției. Pe parcursul zilei, până la ora 20.00, elevii nemulțumiți de note pot depune contestații.

Listele cu rezultatele la Capacitate 2019 sunt disponibile AICI.

Începând cu ora 14.00, se pot depune contestații, care vor fi soluționate până vineri, 28 iunie 2019. Elevii și părinții care cer reevaluarea lucrării trebuie să fie conștienți de faptul că, după recorectare, nota poate fi mai mare sau mai mică decât cea inițială. În situația în care, în urma contestației, se constată o diferență mai mare de 1,5 puncte între cele două note, se va forma o comisie, alcătuită din doi profesori, care va mai corecta teza o dată. Nota finală va fi cea stabilită de comisia respectivă.

Calendarul înscrierii la liceu

Înscrierea la liceu începe în data de 3 iulie și se va desfășura conform următorului calendar:

  • 3 – 7 iulie 2019: completarea opțiunilor în fișele de înscriere la liceu, în ordinea preferințelor, și introducerea în baza de date computerizată a datelor din fișele de înscriere
  • 4 – 8 iulie 2019: Elevii și părinții verifică fișele de înscriere la liceu și corectează eventualele greșeli în baza de date computerizată
  • 12 iulie 2019: Repartizarea computerizată la liceu a absolvenților de clasa a VIII-a
  • 15 – 18 iulie 2019: Depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați.
  • 19, 22 și 23 iulie 2019: Rezolvarea de către comisia județeană de admitere a situațiilor speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, a repartizării candidaților care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen și a candidaților care nu au participat sau au participat, dar nu au fost repartizați în etapa repartizării computerizate.

Dacă ți s-a părut interesant articolul despre rezultatele la Evaluarea Națională 2019, îți recomandăm să citești și următoarele articole:

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa