O experienţă mai profundă şi mai plăcută de învăţare pentru copii, cu Dr. Louis Norbeck, la Bucureşti

Raluca Dumitrică
Cartea dr. Louis Norbeck
Cartea dr. Louis Norbeck, recent apărută

La conferința „Care sunt inteligenţele copilului meu?” vom afla mai multe despre copiii noştri

Cartea dr. Louis Norbeck
Cartea Dr. Louis Norbeck, recent apărută

Părinţii care vor să afle mai multe despre cum pot copiii lor să beneficieze de o experienţă mai profundă şi mai plăcută de învăţare, prin care să-şi pună în valoare unicitatea, sunt aşteptaţi pe 6 decembrie, la Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, la conferinţa susţinută de Dr. Louis Norbeck, profesor de Cogniţie şi Educaţie la Harvard Graduate School of Education. Acesta le va vorbi celor prezenţi despre teoria inteligenţelor multiple, fundamentată de Howard Gardner şi aplicată în cele mai bune şcoli din lume.

În cadrul acestei conferinţe, la care sunt aşteptaţi nu numai părinţii, ci şi profesorii, invitatul va explica teoria inteligenţelor multiple şi îi va prezenta publicului instrumentele de evaluare a acestor inteligente multiple, dar şi curriculumul FasTracKids şi inteligenţele multiple. Totodată, publicul va putea afla prin intermediul conferinţei şi răspunsul la întrebarea care sunt inteligenţele predominante ale copilului meu?

Metodologia de predare FasTracKids, bazată pe principiul inteligenţelor multiple

Gardner a pus sub semnul întrebării ideea că inteligenţa este o capacitate generală cu o singură dimensiune deţinută de fiecare persoană, definind existenţa mai multor inteligenţe care caracterizează în mod unic fiecare individ în parte.

Metodologia de predare FasTracKids se bazează pe principiul inteligenţelor multiple şi creează un mediu atractiv pentru fiecare elev, stimulându-i şi cultivându-i tipurile de inteligenţe ce îl particularizează. Primul pas în aplicarea acestui model de învăţare este identificarea tipurilor de inteligenţă ce îi caracterizează pe copiii din cursurile FasTracKids.

Potenţialul de Învăţare FasTracKids, creat de Dr. Louis Norbeck

Dr. Louis Norbeck este creatorul instrumentului de evaluare a inteligenţelor multiple ale copiilor, numit Potenţialul de învăţare FasTracKids. Profesor în cadrul programului Curriculum şi Predare la McDaniel College din Westminster, Maryland, USA, Dr. Norbeck este specializat în psihologie educaţională, predare şi dinamici de grup. Sfaturile sale în domeniul educaţiei sunt rezultatul unei experienţe de profesor, consilier, administrator şi coach în şcoli şi facultăţi din SUA în care a lucrat cu elevi de toate vârstele, de la preşcolari până la educatori cu mare vechime. Dr. Norbeck este, de asemenea, psihoterapeut şi director executiv al Innovative & Creative Education, Inc., care le oferă programe de educaţie complementară copiilor cu vârste cuprinse între 6 luni şi 10 ani din Millersville. Dr. Norbeck a facilitat peste 500 de prezentări şi ateliere de dezvoltare pentru părinţi, educatori şi asistenţi în domeniul sănătăţii şi este, totodată, autorul cărţii „Building a Quality Learner: 10 Rules Every Parent Must Follow.”

Conferinţa „Care sunt inteligențele copilului meu” se va desfăşura în intervalul orar 18:00 –21:00, în amfiteatrul A.I. Cuza din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a municipiului Bucureşti, situat în B-dul Octavian Goga, nr 2, sector 3. Preţul biletului de participare la conferinţă este de 120 de lei. Aici găsiți formularul de înscriere. 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa