Matematică, creație și dezvoltare personală, în tabăra Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro

Raluca Dumitrică
Tabara Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro | Totul despre mame
Tabara Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro, o altfel de tabară

O altfel de tabără îşi deschide porţile la Câmpulung Muscel

Tabara Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro | Totul despre mame
Tabara Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro, o altfel de tabară

Peste 180 de elevi, 8 invitați dintre cei mai buni participanţi la Olimpiada Națională de Matematică și 45 de profesori vor lua parte în perioada 18 și 23 august la tabara Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro.
Ajunsă deja la a cincea ediție, tabăra reprezintă unul din evenimentele mult așteptate ale anului pentru tinerii pasionați de matematică din întreaga țară, fiind, totodată Etapa Finală a concursului Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro. Concursul este realizat în parteneriat cu Societatea de Știinte Matematice din România și INTUITEXT, cu sprijinul Romanian American Foundation, INTEL, Țuca Zbârcea și Asociații și BitDefender.

De la pasiunea pentru matematică, la excelenţă

Participarea în tabără este gratuită, selecția realizându-se în cadrul concursului cu același nume, concurs ce se desfășoară pe parcursul unui an școlar. Potrivit Simonei Ungureanu, Product Manager ViitoriOlimpici.ro și co-organizator tabără, ediția cu numărul cinci are un program complex ce conține, printre altele, două probe de matematică (orală și scrisă) care vor decide premianții și medaliații, lecții de pregătire susținute atât de profesori, cât și de copii, conferințe prezentate de personalități importante din lumea matematicii, ateliere de creație, artă, IT și mai multe concursuri și activități sportive.
“Sunt copii ambițioși, care știu ce vor și muncesc ore în șir pentru a-și atinge obiectivul. Sunt copii animați de pasiune, ce vizează excelența. Dar excelența înseamnă, însă, nu numai pregătire academică, ci și antrenament psihologic. De aceea, prin atelierul de dezvoltare personală îi susținem să își cunoască mai bine resursele interioare, să fie perseverenți și învingători”, consideră Camelia Dumitru, psihoterapeut la clinica de psihoterapie și dezvoltare persoanală PsyMotion.

Mai multe informații despre concurs, dar și despre tabără puteți afla accesând www.viitoriolimpici.ro.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa