Ghidul părinţilor pentru clasa a patra sau cum învaţă copilul cu plăcere

Raluca Dumitrică
Ghidul parintilor pentru clasa a IV-a | Totul despre mame
Ghidul parintilor pentru clasa a IV-a, disponibil online

Un ghid util pentru toţi părinţii şi copiii, de la SuntParinte.ro

Ghidul parintilor pentru clasa a IV-a | Totul despre mame
Ghidul părinților pentru clasa a IV-a, disponibil online

SuntParinte.ro vine în ajutorul părinţilor care au copii de clasa a patra cu un ghid util, care îi va ajuta pe mame şi pe taţi să le dea celor mici o mână de ajutor pe parcursul acestui an şcolar. Ghidul este disponibil online şi este, aşadar, foarte uşor de accesat şi de utilizat.

Ai fost alături de copilul tău din prima zi de grădiniţă, l-ai însoţit în prima zi de şcoală, ai stat lângă el şi l-ai ajutat la primele teme pentru acasă. Poate şi la următoarele, atunci când a avut nevoie. De la liniuţe şi bastonaşe până la “ordinea efectuării operaţiilor” şi “părţi principale de propoziţie”, timpul a trecut în zbor, iar copilul tău a ajuns în clasa a patra.

Este firesc dacă de la un moment dat încolo simţi nevoia să citeşti şi tu lecţiile copilului înainte de a-ţi da seama cum să îl ajuţi. Până la urmă, au trecut zeci de ani de când ai fost în clasa a patra.
În situaţiile în care manualul nu este de ajuns sau pentru momentele în care vrei să îmbini învăţarea cu puţină joacă, SuntParinte.ro este alături de tine.

Ghidul părinţilor pentru clasa a patra este locul în care afli ce învaţă copilul tău la română şi matematică în acest an şcolar:

– Ce trebuie să ştie copilul la finalul fiecărui capitol, cu exemple concrete;
– Dificultăţi frecvente întâlnite de copii pentru fiecare capitol şi soluţii pe care le poţi pune în aplicare acasă;
– Jocuri şi activităţi în familie prin care copilul înţelege mai uşor ce a învăţat la şcoală.

Învăţarea nu trebuie să fie frustrantă sau dificilă, iar la vârste mici tu îl poţi ajuta pe copil să înveţe cu plăcere şi bucurie.

Se spune că din momentul în care devenim părinţi, începem să redescoperim lumea prin ochii copiilor noştri. Uneori, asta înseamnă că redescoperim şi şcoala. Doar că acum poate fi mai uşor, atât pentru tine, cât şi pentru copilul tău, cu Ghidul părinţilor pentru clasa a patra oferit de SuntParinte.ro.

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa