113 copii au pătruns în lumea softurilor educaționale INTUITEXT  

TOTUL DESPRE MAME

113 de elevi (nivel primar și clasa pregătitoare) au vizitat în prima săptămână a lunii aprilie compania INTUITEXT, divizia educațională a grupului SOFTWIN, descoperind, pas cu pas, cum se realizează produsele educaționale.

Experiența a început cu un tur al companiei, cei mici având șansa să-i cunoască pe toți cei care contribuie la crearea, vânzarea, comunicarea jocurilor educaționale: specialiști educaționali, graficieni, programatori, editori video, specialiști în vânzări, marketing și content online.

Elevii au desfășurat trei activități ample: au desenat și au colorat cu ajutorul plăcii grafice (fiecare copil fiind îndrumat de un art director), au realizat activități educative, pe computer și tabletă, specifice vârstei lor, și au avut posibilitatea să recite și să cânte în studioul de înregistrări.

Întrebați la sfârșit ce vor „să se facă” atunci când vor crește, mulți dintre cei mici au răspuns în cor: „graficieni”. Doamna profesoară Aurelia Panait a mărturisit chiar că: „prin această vizită elevii au descoperit că realizarea unor jocuri educaționale nu este o joacă, că un întreg „roi de albinuțe muncesc ca într-un stup” ca să dăruiască copiilor „miere” de calitate, adică un produs finit atractiv, gustat cu plăcere și interes de către copii, și care să ajute la buna lor creștere.”

La sfârșitul vizitei, elevii au fost ridicați la rang de „super rezolvator”.

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul programului „Să știi mai multe, să fii mai bun”!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa