Parenting la iarbă verde

TOTUL DESPRE MAME

  Parenting la iarbă verde – reducerile noastre cu ocazia unui weekend lung.

  Ne așteaptă un weekend prelungit, cu vreme frumoasă, pe care mulți dintre noi își plănuiesc să-l petreacă afară. Noi am furat un pic startul și am ieșit la iarbă verde cu ofertele nooastre la cărți de parenting. Vă lăsăm să le admirați în liniște!

  ”Meseria de părinte implică pregătire la locul de muncă. Vă vom arăta cum puteți deveni specialiști în creșterea propriului copil. Obiectivul acestor cărți este să vă ajute să vă acomodați cu bebelușul vostru.” – Dr. Sears, co-autor ”Cartea Bebelușului”.

  ”Cartea Bebelușului” este acum disponibilă la un PREȚ SPECIAL!

  DETALII AICI


  Cartea ”Copilul conștient” conține exerciții, cântece și jocuri pentru copiii de la 4 la 18 ani. Susan Kaiser Greenland a dezvoltat aceste exerciții și tehnici în cei peste zece ani de când predă mindfulness pentru copii.

  ”Copilul conștient” te învață tehnici care să permită copilului să acorde o atenție mai mare gândurilor, sentimentelor și emoțiilor sale. El se va putea concentra mai bine la școală, va fi mai empatic și mai atent la tot ceea ce i se întâmplă. Va trăi conștient!

  DETALII AICI


  Vi s-a întâmplat să urmați toate dietele din lume și, în final, să constatați că ați pus la loc până la ultimul kilogram pierdut?

  ”Mindfulness la masă – Ghidul Headspace pentru mâncatul conștient” își propune să vă arate cum puteți ajunge la greutatea ideală într-un mod simplu, ușor de controlat și sigur.

  DETALII AICI


  ”Copii crescuți cu blândețe” este un ghid util proaspeților părinți și îi ajută să își înțeleagă copilul.

  Din cartea ”Copii crescuți cu blândețe” veți afla cum să:

  • Înțelegeți adevăratele nevoi ale bebelușului vostru;
  • Recunoașteți ce încearcă să vă spună copilul;
  • Faceți față somnului, hrănirii și plânsului, cu blândețe și fără stres;
  • Susțineți dorința naturală a bebelușului de a învăța.

  DETALII AICI


  ”Când părinții se despart”  este o carte centrată pe copii și ceea ce simt ei în cazul despărțirii părinților. Este un ghid practic și cuprinzător pentru a face tot ce este mai bine în timpul și după separare sau divorț.

  DETALII AICI


  ”Copilul meu Nu mănâncă!” explică de ce să forțezi un copil să mănânce mai multe decât are nevoie este un obicei nesănătos și chiar periculos.

  DETALII AICI


  Laura Vanderkam confirmă un adevăr deja știut: multe femei combină în mod fericit munca și maternitatea. Dacă eu am reușit poți și tu” sparge mitul conform căreia o mamă alege greu între copil și carieră. Ea poate să le facă pe amândouă dacă folosește trucurile Laurei.

  DETALII AICI


  ”În brațele mele și dincolo de ele” este o carte potrivită oricărei tinere mame. Imaginea pe care această carte o oferă nu este una romanțată ci, din contră, una reală. Înainte de a scrie cartea, Mayim a experimentat ea însăși lucrurile pe care le povestește.

  DETALII AICI


  Pentru mai multe cărți de parenting, vino în librăria noastră online și vezi toate cărțile disponibile.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa