Zeci de copii şi părinţi s-au bucurat de cele mai antrenante activităţi în Băneasa Shopping City

Raluca Dumitrică
copii-si-parinti-totul-despre-mame

Familii întregi au intrat în Ţara Copilăriei, devenind cetăţeni ai acestui frumos ţinut

Copilăria este pe bună dreptate cea mai frumoasă perioadă din viaţă unui om. E timpul în care nimic nu pare imposibil, în care visele pot să prindă contur şi în care imaginaţia nu are limite. Perioada copilăriei este, totodată, perioada la care cei mari pot trage cu ochiul şi pe care o pot retrăi, cu ajutorul copiilor lor, deşi sunt oameni în toată firea, serioşi şi cu preocupări pe măsură. Şi, pentru că Băneasa Shopping City ştie perfect acest lucru, centrul comercial din nordul Bucureştiului s-a gândit la toţi copiii din ziua de azi, şi mici, şi mari, şi le-a pregătit cele mai antrenante şi frumoase activităţi la început de vară!

Prima lună de vară nu reprezintă doar intrarea efectivă în cel mai iubit anotimp al anului, ci este, totodată, şi o lună dedicată copiilor. Încă din prima zi a ei, dată care marchează Ziua Copilului, luna iunie este plină de cele mai atrăgătoare activităţi şi evenimente, toate având în prim plan copilul. La Băneasa Shopping City, însă, evenimentele derulate în această lună iunie au fost indite, pentru că s-au adresat nu numai celor care n-au încă buletin, ci şi celor care se simt în continuare copii, chiar dacă au trecut ceva ani de când au intrat oficial în lumea celor mari.

Două săptămâni de distracţie fără egal în Băneasa Shopping City

Timp de două săptămâni, copiii şi părinţii lor au avut ocazia să pătrundă într-un adevărat ţinut al veseliei, unde adulţii au devenit complicii celor mici la năzbâtii şi giumbușlucuri, experimente poznaşe, probări de haine şi testări de coafuri, jocuri peste jocuri şi extrem de multă bună dispoziţie. Distracţia a început pe 30 mai, când centrul comercial a întâmpinat familiile cu o multitudine de activităţi menite să readucă spiritul copilăriei în viața tuturor. Astfel, toţi părinţii s-au alăturat copiilor la distracţiile cu roboţii Lego MindStorm acţionaţi prin aplicaţiile de mobil, au participat la cursele de maşinuţe, unde cei mici au fost şoferi, s-au amuzat făcându-şi tatuaje temporare, au probat hăinuţe şi au defilat împreună pe covorul roşu sau au experimentat machiaje colorate şi codiţe împletite la zonele de styling. Nu au lipsit din excelentul program pus pe roate de organizatori atelierele de creaţie sau cele de cunoaştere, în care copiii şi părinţii au învăţat împreună despre vulcanii năzdravani şi au putut să afle secretele celor mai adânci necunoscute, la laboratoarele de ştiinţă.

Copiii şi părinţii au încercat cot la cot toate ghiduşiile

Amuzamentul a atins cote nebănuite atunci când părinţii au avut ocazia să le prezinte şi chiar să rejoace alături de cei mici jocurile care le-au făcut copilăria frumoasă: elasticul, şotronul, frunza, cornete şi multe altele. Acele momente le-au adus hohote de râs copiilor, care au realizat că părinţii lor au avut dreptate şi că da, au fost şi ei cândva copii, dar le-au stârnit şi curiozitatea celor mici, cărora jocurile li s-au părut foarte, dar foarte cool.
Pe tot parcursul eveimentelor şi sub îndrumarea atentă a copiilor, părinţii au putut aplica pentru cetăţenia de copilărie, pe baza unui paşaport special pe care l-au primit în mall, în care au lipit ”vizele” norocoase colecţionate de la fiecare zonă de joacă pe care au vizitat-o. Partea cea mai bună a fost că, deşi au ghicit sau poate n-au ghicit cuvintele extrase la jocul de mimă sau combinaţia corectă la jocurile-problemă de tip puzzle, echipele de copii şi părinţi au primit stickere-vize care au atestat participarea lor, iar cei care au reuşit să colecteze vizele de la toate zonele de joacă în cele două săptămâni au primit la finalul campaniei cadouri surpriză, spre încântarea lor.

Pentru că Băneasa Shopping City e un loc prielnic pentru cumpărături, relaxare, dar şi pentru activităţi interesante, staţi cu ochiul pe pagina sa oficială de Facebook şi veţi afla de acolo tot ce se va organiza în viitorul apropiat!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa