Universul Disney în România!

TOTUL DESPRE MAME
Magazinul Disney in Romania / Totul despre mame

Magazinul Disney in Romania / Totul despre mameDe la Bucșă până la Prințesa Rapunzel, toate personajele Disney sunt acum în România!

Câți dintre voi, cei ce au copii, nu au vazut măcar un film Disney, câți dintre voi nu îndrăgiți (forțat sau nu) măcar un personaj Disney? Câți dintre voi nu sunteți la curent cu ce a mai reparat doctorița Plușica, ce a mai facut prințesa Sofia, cum a câștigat cursa Stropi, cum l-a salvat Bucșă pe McQueen sau pe cine a mai speriat Mike Wasovsky?

Câți dintre voi nu aveți în casă măcar un pluș sau un tricou cu un personaj Disney? Pe câți dintre voi nu v-au rugat copiii voștri să le cumpărați o prințesă, un pitic, o mașină sau un avion dintr-un film de desene animate Disney?

Noi am început cu Albă ca Zapada și Minnie, apoi „am trecut” prin toate celelalte prințese, inclusiv Mulan și Pocahontas, am ajuns la Rapunzel și Merida, apoi am luat-o de la capăt cu Dumbo și Mickey, McQueen și Bucșă, Finn Racheta, Buzz și Woody, Mike Vasovski și James Sullivan și de curând cu Stropi Agrarescu. Aproape mereu când unul din copiii noștri și-a dorit o jucărie din lumea personajelor Disney, primul loc în care am căutat-o a fost pe site-urile Disney. Așa am aflat că putem comanda doar din Marea Britanie, doar ei livrau în România. Am comandat acolo mașini din Cars, rochia și armele Meridei, pe Woody, Jessie, Buzz și domnul Cap de Cartof din Toy Story și multe alte jucării. Întotdeauna când am fost plecați din România, fie în concediu, fie cu treabă, ne-am întors cu cel puțin o jucărie din gama Disney… Așa l-am adus pe Mac, camionul din Cars, tricouri, adidași și geci cu personajele din Cars și din Rapunzel.

ZooperKids e acum aici!

Aproape mereu, aceste lucruri s-au întâmplat fie pe ultima sută de metri, fie cu peripeții sau la niște prețuri nu întotdeauna decente:  comenzile au întârziat și moșul sau ziua de naștere se apropiau, transportul cu DHL sau UPS costa cât jucăria dorită și atunci suplimentam comanda, jucăria solicitată nu exista în magazinul din orașul în care noi ajungeam și vreo rudă sau vreun prieten din țara respectivă trebuiau să o caute, să o comande și să ne-o aducă până la plecarea spre România etc.

Lumea Disney ne înconjoară și o va face în continuare probabil mult timp. Acesta ar fi motivul pentru care ne-am zuuper-bucurat de deschiderea primului magazin Disney în Romania – ZooperKidz.

Magazinul este dedicat în exclusivitate produselor Disney și la ei găsiți toate personajele enumerate mai sus, dar și multe, multe altele la niște prețuri absolut normale. Gama de produse este extrem de variata. Găsiți la ZooperKids păpuși, mașini, plușuri, jocuri, rochițe, bluze, pantofi, așternuturi, toate cu personajele îndrăgite.

Pe cei de la ZooperKids îi găsiți în noul centru comercial Promenada, nivel -1, pe site, pe FB. Suntem siguri că o să vă placă ce veți vedea acolo! Si la final un sfat „strategic”: înainte de a merge la ZooperKids, gândiți-vă de două ori dacă veți lua și copiii cu voi. Odată intrați acolo, vă va fi foarte greu vouă, ca adulți, să rezistați „tentațiilor” Disney!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa