Toamna se numără cea mai şic garderobă pentru cel mic (P)

Raluca Dumitrică
lidl-totul-despre-mame

Colecţia de haine de Lidl pune în garderobă toate dorinţele vestimentare ale copilului

Se spune că, atunci când ai doar un singur copil şi îi cade jucăria din mână, o iei rapid, o speli cu apă fierbinte şi săpun şi pe urmă i-o dai. Într-o situaţie similară cu al doilea copil iei jucăria când poţi, o ştergi lent de hainele tale şi pe urmă i-o înmânezi. Iar, dacă ai şi al treilea copil şi păţeşti ceva asemănător, scoţi fără stres jucăria din gura câinelui şi i-o întinzi senină celui mic.

Extrapolând, aproape atât de relaxaţi am ajuns şi noi la al treilea copil. Bine, nu vă imaginaţi că suntem de-o neglijenţă soră cu infinitul sau că mezina ar fi net defavorizată pe multiple planuri, în comparaţie cu surorile ei mai mari. Nici vorbă 🙂 Doar că intuirea unor anumite situaţii, confruntarea repetată cu lucruri deja testate şi experienţa de părinte îşi spun cuvântul şi nu ne mai lasă să ne panicăm în orice situaţie.

Relaxarea aceasta, însă, aduce uneori şi nişte dezavantaje. Unul dintre acestea este că, după o vacanţă incredibil de frumoasă în urmă căreia n-au mai rămas lucruri neterminate sau distracţii nebifate, nici zone ale corpului insuficient bătute uşurel de apă şi de soare şi nici prea puţin pepene şi îngheţată mâncate, am cam uitat că mezina va merge pentru prima dată la grădiniţă în această toamnă. De înscris, am înscris-o (din fericire!) şi am şi vorbit de mai multe ori cu ea pe perioada vacanţei despre schimbarea din viaţa ei, ca să o pregătim pentru etapa frumoasă care va urma. Dar am pierdut cu desăvârşire din vedere să îi cumpărăm şi ei cele necesare începutului de grădiniţă, iar acum suntem un pic în pom din pricina asta, pentru că am reluat munca şi timpul nu e în favoarea noastră.

Cumpărăturile pentru începerea şcolii se fac la Lidl!

În toată această agitaţie care ne-a cuprins în preajma noului an şcolar se întrezare o rază mare de lumină care ne face să mai dăm de pe inimă o parte din povara pe care o simţeam în ultimul timp. Hainele şi încălţămintea necesare primului an de grădiniţă al mezinei noastre vor fi achiziţionate săptămâna viitoare de la Lidl, unul dintre locurile noastre preferate de cumpărături. Pe lângă faptul că articolele vestimentare incluse în oferta variată au un design extrem de atrăgător şi au o paletă de culori veselă, fără a fi stridentă sau obositoare, multe dintre piesele de îmbrăcăminte vin şi cu un alt avantaj, primordial pentru părinţi: materialele naturale precum bumbac şi viscoză din care sunt fabricate. Astfel, produsele sunt prietenoase cu epiderma fină a copilaşului şi îndepărtează, totodată, riscul unei posibile alergii sau iritaţii în această zonă delicată a corpului.
În această categorie intră pantalonii din reiat (29,99 de lei) şi jachetele tricotate tip cardigan pentru fete şi puloverele pentru băieţi (ambele 24,99 de lei). Croiala lor este una lejeră, fiind perfect gândită pentru confortul celor mici şi pentru a-i ajuta să ducă zilnic la bun sfârşit toate activităţile pline de energie de la grădiniţă.

Fie vremea cât de rea, nu ne speriem de ea!

Deşi suntem, deja, în septembrie şi soarele arde tare pe cer, bunăvoinţa lui n-o să dureze la nesfîrşit, aşa că nu strică să fim prevăzători şi să ne aprovizionăm încă de pe-acum cu hainele necesare temperaturilor mai puţin amabile cu noi. De la Lidl putem cumpăra o jachetă de ploaie (49,99 de lei) rezistentă la apă şi vânt datorită cusăturilor izolate, cu elemente reflectorizante pentru vizibilitate sporită, glugă şi fermoar în faţă si cu protecţie pentru barbie, antivânt, dar şi încălţăminte sport (49,99 de lei) cu o căptuşeală confortabilă la gleznă şi cu climat plăcut pe picior datorită căptuşelii textile. Aceasta are culori deloc stridente şi detalii cromatice contrastante redate de şiret, cusături şi aplicaţii. Tot de mare ajutor pentru toamnă sunt şi jacheta (59,99 de lei) şi vesta din fâş (39,99 de lei), ambele cu elemente reflectorizante pentru vizibilitate sporită, inserţii de fleece şi vătuire călduroasă şi cu inovaţia Bionic Finish ® Eco, un tratament impermeabil pentru textile, care nu conţine fluor-carbon.
Piesa de rezistenţă a acestei colecţii perfecte pentru începutul de an şcolar sunt cizmele de ploaie cu luminiţe (64,99 de lei), impermeabile, plăcute pe piele şi rezistente UV, care au elemente reflectorizante şi branţ din fleece cu strat de aluminiu, pentru izolaţie optimă.

Iar la finalul zilei, când cea mică ni se va cuibări în braţe, o vom împacheta într-un halat de baie cu glugă, din microfibră (39,99 lei), o pufoşenie moale în care va sta atentă să-i citim poveştile cu piraţi, castele şi ferme, disponibile în cărţile colorate şi vesele de copii (19,99 lei) şi în care ne va spune toate lucrurile grozav de importante pe care le-a făcut dimneaţa, la grădiniţă!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa