Sugestie pentru Moș Crăciun: cadoul perfect pentru fetițele cochete (P)

Theodora Fintescu, redactor

  Nu am fost niciodată o femeie cochetă. Nu m-a interesat foarte tare dacă hainele pe care le port sunt sau nu la modă, de când sunt mamă mă machiez discret, cât să-mi ascund oboseala, haine îmi cumpăr doar de nevoie și ies de multe ori din casă fără să mă uit în oglindă. Fiică-mea, în schimb….oooo….nici la magazinul din colț nu merge dacă nu a executat înainte câteva piruete în fața oglinzii să verifice dacă fustița se învârte cât trebuie, clamele sunt puse corespunzător în păr, dresul e asortat cu bentița…Nu poartă niciodată pantaloni de trening pentru că ”stau umflați pe picior și eu vreau sa stea lipiți”. Și asta la nici 6 ani.

  Plăcerea copilului, vizita la Mall

  Nu a văzut deloc cochetărie în casă și, culmea, nu a văzut nici la TV, pentru că se uită doar la desene atent selectate, pe programe speciale, fără reclame. Și totuși…e prințesa întruchipată. Când mergem la cumpărături în centre comerciale mari, e în delir. A fost de 3 ori în Mall și își amintește cu atâta plăcere despre asta de parcă ar fi fost la Disneyland. I-am explicat de multe ori că haina nu-l face pe om, ci invers, că ea e drăguță, deșteaptă, simpatică, dulce și bună tot timpul, indiferent ce ar purta pe ea, că frumusețea sufletului e mai importantă decât cea a trupului, că interiorul contează mai mult decât ambalajul…Le-a înțeles pe toate și mă aprobă în timp ce-și mângâie paietele de pe rochie sau caută să-și potrivească accesoriile cu vreo fustiță.

  Cadou de Crăciun: un Mall în miniatură

  Sigur, poate mi-ar fi plăcut ca fetița mea să fie pasionată de astrofizică, artă și literatură de la 5 ani. Dar ea e pasionată de sclipici, de shopping și de țoale. Și e foarte bine că e așa, copiii nu trebuie nici să ne semene neapărat și nici să ne împărtășească preocupările sau gusturile. Se pare că până și lui Moș Crăciun îi plac fetițele cochete, pentru că în sacul lui se găsește anul acesta noul centru comercial de la Playmobil, care sunt convinsă că va ține toată familia la joacă în vacanța de iarnă. Pentru mine, acesta este shoppingul ideal: fără să ies din casă, cu toată familia în jur și cu multă voie bună. Iar pentru cea mică va fi fără doar și poate cadoul ideal.

  Setul include trei figurine și trei magazine care pot fi amplasate oriunde, împreună sau separat și rampa pentru cărucioare amplasată la intrarea fiecărui magazin. Magazinul de haine include hăinuțe ce pot fi poziționate pe umerașe sau pe manechin, cabină de probă, oglindă, genți. Hăinuțele figurinelor se pot schimba sau combina, iar joaca va fi completată cu restul accesoriilor: articole sportive, acvariu pentru animale, iepurași, băuturi, telefon și multe altele.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa