Regăsește magia sărbătorilor în magazinele cu decor de poveste KidVentura (P)

Raluca Dumitrică
Magazin KidVentura | Totul despre mame
Magazinele KidVentura recreează atmosfera magica de sărbătoare!
Magazin KidVentura | Totul despre mame
Magazinele KidVentura recreează atmosfera magica de sărbătoare!

Cele două magazine KidVentura din Bucureşti sunt paradisul jocurilor şi jucăriilor

Ne uităm în fiecare an în familie la amuzantele sau emoţionantele filme de Crăciun americane de la posturile noastre de televiziune şi, deşi majoritatea dintre ele sunt redifuzări, nu încetăm să ne mirăm de fiecare dată la vederea dichisitelor magazine cu jucării prezentate. Rafturile lor sunt pline doldora cu cele mai frumoase păpuşi şi pluşuri, au cele mai grozave maşinuţe şi jocuri de construit, iar peste toate planează decorul inconfundabil al sezonului festiv de iarnă. Frumuseţea magazinelor le-a făcut pe fetele mele să mă întrebe şi în acest an când o să ajungem şi noi la New York să le vedem cu propriii ochi, iar eu am răspuns şi de data asta cam cu jumătate de gură că vom merge în curând. Ca să le fac să retrăiască, totuşi, bucuria dată de imaginile văzute la televizor, voi pune în practică o idee minunată, care mi-a venit subit după ce am făcut nişte cumpărături online pentru sacul lui Moş Crăciun. Vom merge cu toţii într-unul dintre cele două magazine KidVentura din Bucureşti şi ne vom simţi pe toată perioada şederii noastre acolo, prinse într-o lume magică, de film.

Copiii intră în lumea de poveste cu ajutorul magazinelor KidVentura

Unul dintre cele două magazine KidVentura din Bucureşti se află în Băneasa Shopping City, iar celălalt în centrul comercial Promenada, ambele situate în partea de nord a capitalei. Amplasarea este extrem de inspirată pentru cei care caută cadouri pentru întreaga familie şi vor să bifeze toată lista de cumpărături dintr-o dată, fără a mai tropăi ca unul din renii lui Moş Crăciun din magazin în magazin, prinşi în ambuteiaje şi vorbe nu prea dulci ale vecinilor de trafic, totul pentru a-i da o mână mare de ajutor Moşului.

În ambele magazine se găsesc nu numai cele mai îndrăgite personaje din desene animate, care iau forma jocurilor şi jucăriilor, dar şi a altor obiecte de îmbrăcăminte şi acesorii, ci şi costume şi accesorii party, rechizite şi obiecte necesare la şcoală şi grădiniţă sau obiecte de puericultură, indispensabile oricăror părinţi. Rafturile magazinelor sunt pline şi cu articole de igienă şi de sănătate, cărţi, CD-uri şi DVD-uri educative pentru copii, dar şi pentru adulţi, precum şi articole pentru supraveghere şi siguranţă. În magazinul din Băneasa Shopping City există şi o gamă foarte mare de produse LEGO®, pe lângă atât de iubitele produse Disney.

Toate articolele comercializate provin de la branduri renumite pe plan internaţional pentru calitatea şi diversitatea produselor lor, dar şi pentru inovaţia pusă în practică cu gândul la micii consumatori şi la părinţii lor.

Decorul magazinelor KidVentura, special gândit pentru micii clienţi

Pe lângă abundenţa de produse care se poate vedea cu ochiul liber odată ce ai trecut pragul fiecăruia dintre cele două magazine KidVentura, micii clienţi şi părinţii lor n-au cum să nu observe atenţia la detalii care a fost acordată oricărui colţişor din magazin. Cele mai cunoscute personaje Disney îi întâmpină pe cei mici încă de la intrare, aproape gata să-i introducă în spaţiul special conceput pentru ei, rafturile cu produse par a fi desprinse dintr-un castel cu prinţese şi prinţi, iar mocheta pufoasă îi poate face pe unii dintre cumpărători să zăbovească întinşi pe ea pentru a verifica modul de funcţionare al unei anumite jucării. Nu trebuie trecut cu vederea că paleta cromatică a spaţiului este una veselă, în tonuri atrăgătoare pentru copii, şi nici că tot magazinul este atât de captivant, incât nu e de mirare că cei mici se dau cu greu duşi din el. Şi, să nu vă surprindă nici dacă voi, părinţii, nu vă veţi da duşi din magazin, un magazin la care, de ce să nu recunoaştem, am tânjit cu toţii în copilăria noastră.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa