CONCURS: Pune-ți imaginația la joacă alături de cel mic! (P)

TOTUL DESPRE MAME

Orice mamă știe că este important să petreacă cât mai mult timp de calitate alături de copilul ei, pentru ca acesta să aibă parte de o dezvoltare armonioasă. Profită de ultimele zile de vacanță pentru a petrece momente de neuitat alături de cel mic, jucându-vă împreună! Descoperirea unor noi informații prin joc îi antrenează mintea celui mic pentru a începe cu brio noul an școlar, și, nu în ultimul rând, îi dezvoltă imaginația. Și cum ar fi dacă ți-ai pune imaginația la joacă alături de cel mic în încercarea de a câștiga super premii?

Campania națională „Back to School” (re)aduce superplastilina PLAY-DOH pe masa de joacă a celor mici într-o competiție cu premii de neratat. Campania îi provoacă părinții să își pună imaginația la joacă alături de copii, alăturându-se astfel Academiei PLAY-DOH. Aceștia trebuie să se înscrie în concurs pe platforma www.Playdoh-Academy.ro, să răspundă provocărilor lansate de Hasbro și… pot câștiga jucăriile preferate ale copiilor sau chiar premiul cel mare: o vacanță pentru întreaga familie!

Cum funcționează concursul?

Provocările Back To School sunt de două feluri:

  1. de modelaj, în care copiii trebuie să folosească pasta modelatoare PLAY-DOH într-un mod cât mai creativ pentru a îndeplini temele de pe platformă sau
  2. de quiz, în care aceștia răspund la întrebări de cultură generală, accesibile tuturor.

Atât îndeplinirea provocărilor, cât și orice achiziție PLAY-DOH din magazine, se transformă în puncte. Adunând cât mai multe puncte, jucătorii Academiei au șansa de a-și câștiga jucăriile preferate din wishlist-ul creat alături de părinte în contul platformei sau de a câștiga o vacanță în valoare de 2.000 de euro pentru toată familia!

Scopul principal al campaniei este acela de a-i implica pe cei mici într-un demers în care munca lor finală este recompensată, iar câștigul este pe măsura perseverenței și creativității de care dau dovadă (cu cât realizează proiecte mai mari sau mai ambițioase, cu atât primesc mai multe puncte). Fiecare achiziție de super plastilină sau provocare PLAY-DOH îl aduce pe cel mic mai aproape de câștig!

Înscrie-te în Academie pe www.playdoh-academy.ro !

Te-ar mai putea interesa